iokaste - [entries|archive|friends|userinfo]
iokaste

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

[May. 16th, 2017|05:39 pm]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
linktekstils

Comments:
From:[info]mansgan
Date:May 16th, 2017 - 07:58 pm
(Link)
pēc simtiem gadu tāpat nācijas un rases sajauksies, ar nelielu aziātu virsroku, iespējams. un jūsu mazmazmazmazmazmazmaz..mazbērnam Huseinam Ļiu Jenam pat atmiņu nebūs par jūsu balojošajiem rasistu/nacistu/pāķu kauliem.
[User Picture]
From:[info]gnidrologs
Date:May 16th, 2017 - 08:04 pm
(Link)
Nebūs, bet ne tā iemesla pēc, ko tu iedomājies. Viņš pats būs nacists, jo aziāti, āfrikāņi, tuvie austrumnieki, da beisiklī visa ārpus Rietumu civilizācijas esošā pasaule tāda ir.
Ideja par to, ka rasisms ir slikts un to jāapkaro ir unikāli eiropeiska un izplatījusies arī šur tur ārpus tās tikai pateicoties tās aktīvam eksportam.
From:[info]mansgan
Date:May 17th, 2017 - 01:19 am
(Link)
ko tad Tu iedomājies? skaidrs, ka galā visi būs vienādi
[User Picture]
From:[info]gnidrologs
Date:May 17th, 2017 - 02:07 pm
(Link)
Iedomājos, ka ja eiropiešus un to kultūru (tajā skaitā negatīvo attieksmi pret ksenofobiju) saglabās pietiekoši ilgi, tad arī citās pasaules vietās to varētu pārņemt.
From:[info]krishjaanis2
Date:May 17th, 2017 - 07:41 pm
(Link)
Oho, beidzot šis sarkanais lietotājs, establišmenta tehnokrātu pakalpiņš, parādīja savu īsto seju.
Proti, rasu un tautu sajaukšanās ir vēlamība un kaut kas neatgriezenisks, kur neko nevar darīt, tāpēc jāiedrošina. Spīdoši! Staļins arī teica, ka mazām tautām 20.gs. nav nākotnes. "Liberālajā", "progresīvajā" un ekonomiski pragmatiskajā 19.gs. uzskatīja, ka latvieši drīzumā vai nu pārvācosies vai pārkrievosies, islandieši jau sen runā dāniski, savukārt ebrejiem jāatsakās no pēdējām sava žīdiskuma paliekām un jākļūst par franciski runājošiem "jūdaistiem". Bet tā nenotika, gluži pretēji, trekns non pasaran! tādu psihopātu kā tu sejā.
Atpisies, tu, antifa mošķi, atpakaļ pie elles multikulti žļergas leģioniem, tu esi vēstures gružu kaudze, kopā ar Mao, Trocki, Ļeņinu un ES dibinātājtēviem. Tu neeksistē, tu esi atmiņa, neliels paragrāfs sūdīgās vēstures grāmatās.
From:[info]axsys
Date:May 21st, 2017 - 01:23 am
(Link)
Kurš nu būtu runājis par vēstures atliekām, bet kristiešu konservs. Nākotne pieder tiem, kas tajā būs vajadzīgi un kotēsies un ne jau tikai darba tirgū. Tehnokomerciāļiem, pragmatiķiem, kapitālistiem, cilvēkiem kas var noiet divus soļus uz priekšu bez pusotra (labākajā gadījumā) atpakaļ. T.i, ne tev.
From:[info]krishjaanis2
Date:May 23rd, 2017 - 07:59 pm
(Link)
Re, re, padirsa kaut ko beztēmā. Tā ir, kad bezdievis, kā to implicē viņa nosaukums, neredz ne rītu, ne vakaru.