oktobris

Posted on 2015.10.05 at 16:33

Comments:


[info]unpy at 2015-10-05 22:07 (Saite)
Maciņš ir kriminālnoziegums, tā dēvētā "krāpšana", kas nav nekāda krāpšana, bet vienkāršs sekss ar citu, nevis ar tevi, ir kaut kas pavisam cits. Pārāk lielu nozīmi pievēršat seksam, dārgie līdzbiedri, lūk ko varu teikt. Tā kā tādi dzīvnieki, goda vārds "es tagad esmu tevi iezīmējis, tu esi mans" :))

Un kāda tur sanāk piesegšana, interesanti - ir tā bijis, ka tev kāds no draugu pāra prasa - "klau, inese, mans partneris sekso ar citiem?" Ja jau prasa, kālab melot, melot nevajag. Taču man jau šķiet, ka parasti neprasa tomēr.
*
[info]inese_tk at 2015-10-05 22:26 (Saite)
ok, dziļi subjektīvi, bet man sāp vairāk, ja mani krāpj, nekā, ja nozog maciņu.
vienkārši sekss ar citu - jā, ok. bet parasti, ja cilvēki dzīvo kopā viņi vienojas par kaut kādu attiecību modeli. ja abi vienojas un abiem ir ok ar tā sauktajām brīvajām attiecībām vai zviedru ģimeni vai vatver vēl kaut ko tamlīdzīgu - bet, lūdzu. tas būs vienkārši sekss ar citu. bet, ja viens ir pārliecināts monogāmists, bet otrs saprot, ka ir poligāmists, tad ir jāšķiras, nevis kādam slepus jādrātējas apkārt. nu vai arī tad tam, kuram gribas seksu ar citu ir jānāk pie tā sava dzīvesbiedra, kuram negribas, lai ir sekss ar citiem un jāsaka - tā, man gribas sekss ar citu, ja Tu samierinies, varam palikt kopā, ja Tev tā nav ok, davai, šķiramies.

par to piesegšanu - vienreiz man bija tā, ka biju klāt, kad viens mans draugs krāpa otru manu draugu ar citu personu. tas, kuru krāpa to uzzināja un pēc tam mēs gandrīz kļuvām par nedraugiem, nu, viņš šausmīgi ņēma ļaunā, ka es 1) to neapturēju; (bet kā gan es to būtu varējusi izdarīt) 2) nepateicu viņam.
[info]nulle at 2015-10-06 22:47 (Saite)
Sekss reizēm nozīmē arī uzticēšanos.
Previous Entry  Next Entry