vegan banānkūka ar ogām

Posted on 2015.08.04 at 23:30
man:: zaļā tēja ar citronzāli
skan: vakara rāga
Tags:
šausmīgi garšīga. tāda mutē kūstoša (mīksta, pufīga un mikla). iepazinos ar to savā dzēdē ballītē. dabūju recepti, mazliet to modificēju un nu jau 3x esu cepuse.

3/4 glāzes demerara cukurs
3 ēdamkarotes kokoseļļas
3 karotes augu piena
2-3 banāni (ja lieli tad divi, ja mazi - trīs)
vaniļa

šito visu sablendē jaukā pļurā (ja nav blenderis, gan jau gatavus banānus var kārtīgi saspaidīt un visu vnk samaisīt)
citā traukā ieber -

1 + 1/4 glāze brūno rīsu milti (oriģinālreceptē ir parastie kviešinieki, bet ar rīsu miltiem ir ļoti labi. es cepu arī kombinācijā glāze rīsu un 1/4 glāze griķu)
2 tējkarotes cepampulveris
1 glāze ar kaudzi ogu - zemenes, mellenes, avenes, ķirši - kas patīk un kas pieejams

iemaisa cepampulveri miltos, ieber ogas un maigi pamaisa (viņas apviļāsies ar miltiem un pateicoties tam visas nenogrims kūkas dibenā)
tad vēl maigāk (nu, lai ogas nesapļockājas) sajauc kopā ar pļuru un iekļeckā iepriekš ieeļļotā veidnē.
izdekorē ar vēl ogām un kādu lazdu riekstiņu, var vēl kokosskaidiņu uzbērt virsū vai šokolādes krikumiņus. cep ~40 min 220 grādos



sorī, es vispirms sagriezu un tad iedomājos ka jānobildē



Comments:


[info]zero_weirdness at 2015-08-05 00:47 (Saite)
paldies :)
*
[info]inese_tk at 2015-08-05 00:52 (Saite)
lūdzu, lūdzu, veseli ēduši
Ūūlę
[info]chimera at 2015-08-05 12:54 (Saite)
o, būs jāpamēģina šodien pat.
Previous Entry  Next Entry