smiltsērkšķus es dievinu, ar ķirbi - kā kuru - ir gadījies tāds, kuru zaļu kā meloni graužu, bet reizēm gadās arī tāds, kura ķirbīgums ir tik ķirbīgs ka šķebina. un bietes... nekādā veidā. man liekas, ka viņas garšo pēc asinīm, tā šķebinoši. ok, kad spiežu sulas, tad uz litru sulas mēdzu pielikt mazu biešu gabaliņu. tā lai nejūt garšu. bet es ļoti ceru, ka kaut kad iegaršosies.
pamēģini kādu citu biešu šķirni. tagad esot krāsainas (dzeltenas un ko) un kaut kāda lapu biete. mangolds? mana mamma kaut ko tādu ir iesējusi. neesmu iedziļinājusies, jo pati bietes neēdu
nē, nē, negribu nekādas bietes. mangoldu mazliet pie zupas vēl varu paciest. nav jau man arī mērķis par katru cenu iemīlēt bieti. būs kāds gadījums kā tagad ar kindzu - labi. nebūs - arī labi. es vnk saprotu, ka viņas veselīgas un tā, tāpēc nesūdzētos, ja man viņas garšotu.
mana mamma kaut ko tādu ir iesējusi. neesmu iedziļinājusies, jo pati bietes neēdu
es vnk saprotu, ka viņas veselīgas un tā, tāpēc nesūdzētos, ja man viņas garšotu.