Tev ir tikai kāts, ja? smalcinātājtrauks nava? atkarīgs no jaudas, bet varētu būt čakarīgi, jo dateles ir lipīgas un visu laiku lips kāta galā un būs jāķeksē ārā. bet, ja to visu atšķaidītu ar ūdeni, vai piemēram, svaigi spiestu apelsīnu sulu - tas labāk blendētos un Tu varētu vismaz iegūt ļoti garšīgu šokolādes krēmu/desertu, kuru servēt trauciņos ar ogām/augļiem vai arī izmantot smērēšanai kādā kūkā
nu eckur Vilkate stāsta, ka blendē ar vāju kātu un ir ok. es esmu ēdusi viņas gatavotas trifeles un konsistence ir kā vajag. tā, ka moš mēģini? jā, vēlamais trauks ir kā tai bildē.
blendēju ar kātu. izdzīvojām abi, briesmīgākais bija tikai vislaik ķeksēt to masu laukā no asmeņiem, galu galā apnika rūcināt un atstāju ar gabal(iņ)iem. būs vien jānopērk tas smalcinatājs, jo dzīve bez šīm gardajām bumbām vairs nav iedomājama.
atkarīgs no jaudas, bet varētu būt čakarīgi, jo dateles ir lipīgas un visu laiku lips kāta galā un būs jāķeksē ārā.
bet, ja to visu atšķaidītu ar ūdeni, vai piemēram, svaigi spiestu apelsīnu sulu - tas labāk blendētos un Tu varētu vismaz iegūt ļoti garšīgu šokolādes krēmu/desertu, kuru servēt trauciņos ar ogām/augļiem vai arī izmantot smērēšanai kādā kūkā
jā, vēlamais trauks ir kā tai bildē.
varu teikt visu to labāko