![[info]](http://klab.lv/img/userinfo.gif)
Tev ir tikai kāts, ja? smalcinātājtrauks nava?
atkarīgs no jaudas, bet varētu būt čakarīgi, jo dateles ir lipīgas un visu laiku lips kāta galā un būs jāķeksē ārā.
bet, ja to visu atšķaidītu ar ūdeni, vai piemēram, svaigi spiestu apelsīnu sulu - tas labāk blendētos un Tu varētu vismaz iegūt ļoti garšīgu šokolādes krēmu/desertu, kuru servēt trauciņos ar ogām/augļiem vai arī izmantot smērēšanai kādā kūkā
atkarīgs no jaudas, bet varētu būt čakarīgi, jo dateles ir lipīgas un visu laiku lips kāta galā un būs jāķeksē ārā.
bet, ja to visu atšķaidītu ar ūdeni, vai piemēram, svaigi spiestu apelsīnu sulu - tas labāk blendētos un Tu varētu vismaz iegūt ļoti garšīgu šokolādes krēmu/desertu, kuru servēt trauciņos ar ogām/augļiem vai arī izmantot smērēšanai kādā kūkā