jūnijs

Posted on 2014.06.13 at 17:15
Tags:
vasara, kā zināms, ir laiks kurā es daudz barojos un uzbarojos. šodien uzvārīju porciju ar rabarberu čatniju, daļu rabarberu aizstājot ar ananasu serdēm, kuras pāris dienas mētājās ledusskapī. man parasti žēl viņas mest ārā, sulu sezonā, es viņas spiežu klāt suliņai, bet tagad nav sulu sezona un ieblendētas kokteiļos man tās šķiet pārāk šķiedrainas. čatnijs sanāca lielisks, tiklīdz iekrāsies vēl ananasu serdes, jāizvāra vēl.

Comments:


bona fide
[info]viux at 2014-06-14 12:29 (Saite)
es tava posta iespaidā izmēģināju uzvārīt savu variāciju un sanāca baigi labi - rabarbers, cukurs, sāls, vīnetiķis, nedaudz garam masala, ingvers un čilli pārslas. tāds salds, ass, būs ļoti labs ar krēmsieru uz krekeriem vai kā tā. paldies par iedvesmu!
Previous Entry  Next Entry