marts

Posted on 2014.03.17 at 13:38
man:: balti mēsli krīt no debesīm
skan: kamīns rūc
Tags:
man izmisīgi gribas izslēgt karu no apziņas. es lielos vilcienos zinu, kas notiek un lasu virsrakstus ziņu portālos, bet man bail lasīt vairāk un zināmā mērā priecājos, ka daudz info tiek linkotas krieviski - valodā, kuru es diezko nesaprotu.
pāris dienas atpakaļ salikās, ka vajag tomēr būt drusku informētākai un nopirku žurnālu "Ir". to, numuru, kuram ar lieliem burtiem uz vāka rakstīts "KARŠ". bet kas no tā sanāca? esmu izlasījusi visus rakstus, kuri nav par kara tēmu, pārējiem nevaru saņemties pieķerties.

Comments:


basta
[info]basta at 2014-03-17 15:06 (Saite)
t.i. izlasīji anekdotes? ;P
nejauks
[info]nejauks at 2014-03-17 17:48 (Saite)
Labāk lasi gan. Cilvēks baidās tieši no tā, ko viņš nezina.

Ja mums pašiem būs stipra, demokrātiska, no visādiem sakaņas centriem un citiem kremliešiem neatkarīga valsts un neļausimies ienaidnieku provokācijām, tad karš varētu arī iet secen. Vismaz tik ilgi, kamēr NATO un ES būs demokrātiski un relatīvi spēcīgi.
*
[info]inese_tk at 2014-03-17 22:25 (Saite)
ai, manliekas ka tādus kā mūs var viegli notirgot Krievijai, ja tiešām pienāk krīzes situācija.

un es neredzu kā es varētu kaut ko mainīt vai ietekmēt šajā visā. ok, ja man tajā brīdī nav jābūt darbā, es varu aiziet uz kādu piketu vai demonstrāciju, bet lielos vilcienos es pret Krievijas varas, propogandas un agresijas mašinēriju jūtos pilnīgi bezspēcīga un praktiski neaizsargāta.
nejauks
[info]nejauks at 2014-03-18 09:21 (Saite)
Tā jau arī ir.
Vienīgi neko daudz mēs tur ietekmēt nevaram un līdz ar to pārāk ņemt pie sirds to nedrīkst.
Tas, ko varam darīt, un ir jādara, jāpresingo vietējie politiķi, lai protas ieņemt stingru nostāju, neiznīcina demokrātiju utml.
Previous Entry  Next Entry