novembris

Posted on 2013.11.15 at 00:28

Comments:


*
[info]inese_tk at 2013-11-15 13:01 (Saite)
paldies par dalīšanos pieredzē. tad sanāk, ka Tu esi viens no tiem, kam izdevās ar tradicionālo terapiju izārstēties?

es pie tās trakās terapijas nemaz neesmu vēl ķērusies un nezinu vai ķeršos. man vienkārši ir augsti alati un asati un es līdz diganozei nonācu tāpēc, ka man sāka likties, ka nesaprotamā veidā esmu tikusi pie pamatīgas depresijas. beigās izrādījās, ka vienkārši aknas.
indulgence
[info]indulgence at 2013-11-17 09:45 (Saite)
Nuss, šķiet, nav zināms neviens gadījums, kad kāds ar urīnterapiju būtu no tā ticis vaļā. :) Galu galā tas ir reāls vīruss, tb ļaundabīgs un dzīvs svešķermenis, kas veic invāziju, nevis vienkārši slikta pašsajūta.


Bet te, cibā, šādu bēdubrāļu gana daudz. Citi sadūšojas uz terapiju un izārstējas, citi atmet ar roku (ja cenšas maksimāli nenoslogot to aknu, tad jau var izvilkt gana ilgi, tik nezinu, cik pilnvērtīga tā dzīve, visu laiku velkoties kā mušai rudenī).
*
[info]inese_tk at 2013-11-18 00:34 (Saite)
jā, es zinu ka tā nav vienkārši slikta pašsajūta. es esmu ļoti daudz par to visu lasījusi un vākusi informāciju.
katrā ziņā interferonu mēģināt es negribu. lasu, ka tuvākajos gados nāks ārā jauna tipa medikamenti, bez interferona, ar nesalīdzināmi mazākām blaknēm, īsāku terpijas ilgumu un krietni augstāku pozitīvā rezultāta procesu. ja līdz tam laikam kad tas parādīsies arī LV nebūšu nosprāgusi vai izārstējusies ar "urīnu", tad labprāt pamēģināšu.
Previous Entry  Next Entry