piezīmes no Saldus

Posted on 2012.12.02 at 13:12
man:: saldus
skan: Taņajeva 1. simfonija E minorā
Tags:
Kurzeme ir auksta. vismaz Saldus noteikti. par Liepāju un Ventspili ir radies līdzīgs iespaids, bet tur esmu pavadījusi krietni mazāk laika. Kandavas un Talsu puse liekas mazliet siltāka.
Saldū trūkst siltuma un dvēseliskuma un dziļuma. un es nesaprotu principus pēc kuriem cilvēki šeit veido personiskās attiecības. es te nespēju justies labi, lai ar cik atvērtu sirdi arī nemēģinātu. un droši vien tas ir arī iemesls kāpēc man tas neizdodas.

Comments:


[info]augsne at 2012-12-02 21:38 (Saite)
Liepāja ir pilsēta, kurā viegli poetizēt vientulību, nogurumu, depresivitāti, tāpēc grūti saņemties rāpties no tā visa ārā vai vispār ieraudzīt, ka tas būtu nepieciešams. Tiesa, ar visu to poētiskuma plīvuru var ļoti ilgi noturēties starp dzīvajiem situācijās, kuras piedzīvojot citur, cilvēks visdrīzāk momentā aizietu pa pieskari. Nu, tāda ir mana pieredze un tas, ko es tur esmu redzējusi citos.

Saldū esmu bijusi tikai dažas reizes uz pāris stundām, bet iespaidi līdzīgi, kā Tu apraksti.
[info]iguaana at 2012-12-05 11:34 (Saite)
vienkārši neesi tikusi starp īstajiem cilvēkiem :)
tad ir vienalga, kurā vietā atrodies.
*
[info]inese_tk at 2012-12-05 11:37 (Saite)
es zinu, jā, ka ar īstajiem cilvēkiem ir labi jebkur, bet ja, piemēram, jāapsver pārcelšanās uz Saldu (vai Kurzemi), tad es tur tīri vispārīgi nejūtos labi. atšķirībā no Ziemeļaustrumvidzemes. Vai Sēlijas.
Previous Entry  Next Entry