vienalga jau nav līdz galam labi
Posted on 2011.10.29 at 14:25man:: negribu uz darbu
skan: Šopēns
pēc tik garas un intensīvas piektdienas, sestdienas pusdienbrokastīs vajadzēja uzēst kko intrsantu.
tātad - ņem kartupeļus, kurus skatuves gaismās, publikas priekšā, iepriekšējā vakarā mizojušas lieliskās JRT aktrises.
sarīvē. ņem pa saujai, nospiežot liekot šķidrumu un mazliet saspiežot kopā un saplacinot. neko citu nepievienojot liek uz pannas uz cep.
kamēr viens cep, otrs taisa mērci, sablendējot ķirbi, dzērvenes, ķiplokus, rozmarīnu, sierāboliņu, linsēklu eļļu, olīveļļu un medu.
aiziet uz siltumnīcu. izlaiž no turienes, tur nesaprotamā kārtā iekļuvušus, 3 zvirbuļus. paņem salātus, redīsus un kaukādas nezāles.
nes uz virtuvi. nomazgā. sagriež kopā ar diviem maziem un pašiem pēdējajiem pašmāju gurķēniem.
sakrāmē uz šķīvja pančenes, zaļumus, pārlej ar mērci un ēd.
pēc tam domā, kā dabūt ķiplokgaršu/smaku ārā no mutes, lai varētu iet uz darbu. neizdomā.
tātad - ņem kartupeļus, kurus skatuves gaismās, publikas priekšā, iepriekšējā vakarā mizojušas lieliskās JRT aktrises.
sarīvē. ņem pa saujai, nospiežot liekot šķidrumu un mazliet saspiežot kopā un saplacinot. neko citu nepievienojot liek uz pannas uz cep.
kamēr viens cep, otrs taisa mērci, sablendējot ķirbi, dzērvenes, ķiplokus, rozmarīnu, sierāboliņu, linsēklu eļļu, olīveļļu un medu.
aiziet uz siltumnīcu. izlaiž no turienes, tur nesaprotamā kārtā iekļuvušus, 3 zvirbuļus. paņem salātus, redīsus un kaukādas nezāles.
nes uz virtuvi. nomazgā. sagriež kopā ar diviem maziem un pašiem pēdējajiem pašmāju gurķēniem.
sakrāmē uz šķīvja pančenes, zaļumus, pārlej ar mērci un ēd.
pēc tam domā, kā dabūt ķiplokgaršu/smaku ārā no mutes, lai varētu iet uz darbu. neizdomā.