un tenkas no teātra

Posted on 2011.09.17 at 01:55
skan: Sonic Youth - Diamond Sea
Tags: ,
ā) aizvakar uz Oblomovu bija atnācis Depo Guntis. viens pats. pēc izrādes bija nenormāli jautrs un priecīgs. izskatījās kā no kādas amīšu komēdijas iznācis. nevis no 4h garas guļamizrādes;
bē) vakar, kamēr Swedbankā (ne)bija ievietots spridzeklis, Swedbankas darbinieki skatījās Oblomovu. visa zāle bij nopirkta, foajē izrotāts ar bankas reklāmām un floristiskas meistardarbiem. vīns un uzkodas. man it kā nav nekas pret banku darbiniekiem, bet tās jēli rozā kaklasaites un maigi violetie džemperīši pieaugušiem vīriešiem izskatās debīli. visi sanāca, pirms izrādes sadzērās vīnu ar uzkodām, starpbrīdī sadzērās vēl vīnu ar uzkodām un liela daļa uz otro cēlienu nemaz nepalika. garderobes bērniem ne glāzīti neatstāja. šoreiz gan uzvedās salīdzinoši pieklājīgi - pagājšgad bij viņiem nopirkts Ziedonis. pati klāt nebiju, bet garderobisti stāstīja, ka aizmugurējās rindās sēdējuši ar laptopiem un strādājuši, vislaik vazājušies iekšā/ārā un runājuši pa mobiļņikiem. aizrādījumus neesot sapratuši - kā bet mēs taču šito izrādi esam nopirkuši!
cē) toties šodien uz Oblomovu bija atnācis Rimšēvičs.
nē) bij vēlkautkas, bet es jau aizmirsu.

Comments:


[info]chaika at 2011-09-17 15:38 (Saite)
cē+) bija arī tas deputāts Riekstiņš, viņš pie spoguļiem starpbrīdī ēda līdzpaņemtos ābolus savā kvartetā
*
[info]inese_tk at 2011-09-17 18:27 (Saite)
un kā patika izrāde? nu Tev, nevis Riekstiņam.
*
[info]inese_tk at 2011-09-17 18:30 (Saite)
ā neko, tikko paskrolloju frendlisti un izlasīju kā patika :)
[info]chaika at 2011-09-17 22:01 (Saite)
Man patika! Pat negribas detaļās šļūkt ar plus un mīnus, jo kopiespaids nudien bija patīkams, nemaz nejūtot it kā 4 stundām piedienošo nogurumu.
Previous Entry  Next Entry