rīma rijība

Posted on 2010.11.30 at 23:33

Comments:


[info]digna at 2010-12-01 13:38 (Saite)
Hmmm, interesanti, kas tā par rupjmaizi, nekad neesmu redzējusi/ēdusi neraudzētu rupjmaizi.
*
[info]inese_tk at 2010-12-01 13:46 (Saite)
es domāju, ka viņa nav neraudzēta, bet bez rauga gan. šai konkrētajai man šķiet atslēgas vārds ir rudzu iesals.
(pilns sastāvs: rudzu milti (60,7%), ūdnes, rudzu graudu gabaliņi, cukurs, rudzu iesals, sāls, ķimenes)
[info]digna at 2010-12-01 13:48 (Saite)
Rudzu iesals jaaudz kur ir, nekad neesmu domājusi, ko viņš dara, izņemot garšas taisīšanu (mmm, kā man sagribējās mieloties gar burku staipīga iesala, mmmm)
*
[info]inese_tk at 2010-12-01 13:51 (Saite)
nu tad es nezinu kā tur ar to raudzēšanu. katrā ziņā raugs tai maizītē nav, bet viņa ir ļoti garšīga un konsistence u.c. kvalitātes tādas pašas kā parastai, ar raugu raudzētai maizei.
Previous Entry  Next Entry