šoko-augļu salāti
Posted on 2010.11.29 at 15:49
1) pagatavojam banānu-šokolādes krēmu/pudiņu, par kuru esmu rakstījusi jau iepriekš;
(sablendē banānus ar medu un daudz īstā kakao pulvera. proporcijas pēc garšas un patikas. ja ņem zaļus banānus, tad sanāk ļoti želejpudiņīgi, ja banāni gatavi, ta krēmīgmērcīgi)
2) sagriež gabaliņos visvisādus augļus. arī banānus;
3) uzķeskā krēmu augļiem un samaisa;
4) papildus var pievienot riekstus, kokosskaidiņas, kanēli, kardamonu utt.
5) sukā iekšā! krietni garšīgāk par klasiskajiem augļu salātiem ar jogurtu, turklāt šie arī tā neatsulojas, ja pastāv.
p.s. tas šokobanānkrēms/pudiņš ir kaukas nenormāli foršs. viegli un ātri pagatavojams, var ēst tāpatās, var ēst ar pančenēm, uzsmērēt uz maizītes un, re ku šitajos augļu salātos, kā mērci izmantot. un ganjauvēlkautko var izdomāt, kur viņu izmantot, piemēram, iziest kādā kūkā.
(sablendē banānus ar medu un daudz īstā kakao pulvera. proporcijas pēc garšas un patikas. ja ņem zaļus banānus, tad sanāk ļoti želejpudiņīgi, ja banāni gatavi, ta krēmīgmērcīgi)
2) sagriež gabaliņos visvisādus augļus. arī banānus;
3) uzķeskā krēmu augļiem un samaisa;
4) papildus var pievienot riekstus, kokosskaidiņas, kanēli, kardamonu utt.
5) sukā iekšā! krietni garšīgāk par klasiskajiem augļu salātiem ar jogurtu, turklāt šie arī tā neatsulojas, ja pastāv.
p.s. tas šokobanānkrēms/pudiņš ir kaukas nenormāli foršs. viegli un ātri pagatavojams, var ēst tāpatās, var ēst ar pančenēm, uzsmērēt uz maizītes un, re ku šitajos augļu salātos, kā mērci izmantot. un ganjauvēlkautko var izdomāt, kur viņu izmantot, piemēram, iziest kādā kūkā.