ainiņas iz teātra aizkulisēm

Posted on 2010.04.22 at 23:03
man:: parasts
skan: ASMZ vinils
Tags: ,
A) teātris dodas viesizrādēs uz ārzemēm. aktieris A. ierodas lidostā laicīgi, iečekojas, nodod bagāžu un iekārtojas gaidīšanai vietā, kur rāda multenes (šim stāstam es precīzākas detaļas nezinu, bet visticamāk, tas ir kaut kur bērnu stūrīša rajonā). kārtīgi noskatījies iesākto multeni līdz galam, aktieris A. konstatē, ka lidmašīna ar visiem viņa kolēģiem un bagāžu ir jau sen kā augstu virs mākoņiem;

B) teātris dodas viesizrādēs uz ārzemēm. tā kā šoreiz galamērķis ir Polija, kā transportlīdzeklis tiek izmantots autobuss. izbraukšana paredzēta 5:00 no rīta. agrāk vai vēlāk ir ieradušies visi, izņemot aktrisi B. uz telefona zvaniem viņa neatbild, tāpēc autobuss ar visiem braucējiem brauc viņai pakaļ uz mājām. neveiksmīgi izdauzījies gar kolēģes namdurvīm kolektīvs dodas tālajā ceļā bez viņas. pulksten 11:00 aktrise B. ir atmodusies no saldā miega un steidz uz drīzāko pieejamo sabtransportu vajadzīgajā virzienā sarunā, ka tēvs aizvedīs viņu līdz Varšavai un tālāk brauc ar vilcienu.

p.s. tas labi sasaucas ar manu jau pagājšpavasar izteikto atziņu.

+ cik es sapratu pašam Ziedonim esot paticis Ziedonis un visums (viņam speciāli nosūtīts izrādes ieraksts). bet viņš nākammēnes nākšot skatīties arī dzīvajā.

Comments:


labils
[info]labils at 2010-04-23 02:17 (Saite)
šitā ar a un b nav interesanti, vajag vairāk, nuu vism iniciāļus..
*
[info]inese_tk at 2010-04-23 10:44 (Saite)
tas, protams, būtu intrsantāk, bet neētiskāk arī. bez tam, te jau nav Privātās Dzīves rubrika kaukāda :)
labils
[info]labils at 2010-04-23 10:52 (Saite)
man gandrīz kauns palika par savu peastumu.
Previous Entry  Next Entry