par pusdienām
Posted on 2008.01.04 at 20:46
runājot par glauniem, gaumīgiem un elegantiem jokiem, šodien vienu tādu izstrādāja mans Pavārpuika - pamodināja mani un paziņoja, ka jābrauc filmēties. vēlāk, tāpat labi zinādams, ka neēdu gaļu, vēl zvanīja un prasīja, ko ēdīsim. es, protams, atbildēju - tikai ne līķus. turpceļā mierināju līdzpaņemto digna, ka gan jau viņai nebūs jāēd visādi veģetāri ēdieni, kas viņai negaršo, piemēram, putraimi un grūbas, domādama, ka būtu ļoti smieklīgi, ja viņš tieši to arī būtu pagatavojis. un, kas mūs sagaidīja - medū un sinepēs ceptas pīles kājas un baklažānos ietīts bekons ar fetas sieru!!!
ok, ok, es dabūju ēst tos pāris baklažānu rullīšus, kuros nebija bekons un ananāsā iešmorētu kokosriekstu pienu. raidījumu neskatīšos un cerēšu, ka mūsu galda sarunām pa virsu laidīs mūziku, citādi būs kauns pa visuģīmi Latviju. jo tēmas mēs izcilājām sirdij vistuvākās - drāšanās, dzeršana un mazliet arī pavārmāksla, piemēram, kā tikt pie garšīgas spermas un, kas tieši otrādi, padara to negaršīgu.
ok, ok, es dabūju ēst tos pāris baklažānu rullīšus, kuros nebija bekons un ananāsā iešmorētu kokosriekstu pienu. raidījumu neskatīšos un cerēšu, ka mūsu galda sarunām pa virsu laidīs mūziku, citādi būs kauns pa visu