peedeejaa diena

Posted on 2007.11.27 at 11:30
man:: labriit
skan: mono - playboys
Tags:
shon es ieshu kkur ar vienu vai varbuut pat diviem sumashetshijiem latvieshu zhurnaalistiem. ir plaani arii vakaram - galu galaa, shodien tachu pilniigi neapshaubaami ir 2DIENA! + riit veelaakais 11os vajadzeetu izbraukt uz lidostu... tradiicijas jaaciena.
lai nu kaa, ceru, ka teetis riit nestraadaa un zin, ka vajag mani savaakt. nu, ja tomeer ne, vareeshu izbaudiit arii tradicionaalo 2-3h garo niikshanu lidostaa, kameer kaads mani no turienes aizvaaks.
sii juu suun.

Comments:


K
[info]rkktzd at 2007-11-28 01:24 (Saite)
shodien oskaram bija peedeejaa darba diena teaatrii. bet nedzeeraam, jo man nebija naudas un biju sapiicis lai gan iedzert saak atkal mazliet gribeeties. uz atvadaam teica, ka `ta jau teaatrii tiksimies`, vajadzeeja piebilst `naac otrdienaas`
*
[info]inese_tk at 2007-11-28 01:32 (Saite)
vispaar tas oskars baigais, veel nesen man soliijaas, ka nemaz netaisoies iet prom no teaatra, lai gan man bija taada nojauta, ka tomeer ies un manaam nojautaam piemiit nelaaga iipashiiba piepildiities.
es ar shodien baigi nedzeeru, tikai paaris alinjus un man, zinaamu iemeslu deelj, ar bij iignums piemeties.
abet par ko tad tev sapiikums, m?
+ riit buushu back LV tad jau vareeshu kontroleet visu situaaciju :)
K
[info]rkktzd at 2007-11-28 09:17 (Saite)
heh, tas atgaadina peksi kursh uz ielas kautkad dienu pirms tabuuna bija tv nointerveets un teica: `taa kaa mazliet buushu izbraucis aarpus pilseetas, kaartiibu pilseetaa negaranteeju` :)
sapiikums par to pirkto izraadi vakar bija, blje tur snobisms taads, ka pakaarties vinjaa vareeja. nu jaa un eediens... ar oskaru izdomaajaam, ka mees taadi kautriigie naivie latvietiishi, ja dotu tad eestu :) bet eenivej tur cik vareeja saprasts visaads galjas aarpraac paarsvaraa
Previous Entry  Next Entry