sāļi

Posted on 2007.10.16 at 23:56
man:: apmēram tāds pats
skan: venetian snares - swindon
Tags:
nez vai tas, ka pamatīgi pārsālu visas savu vakariņu sastāvdaļas liecina par īpašu sevis pašmīlestību.
+ ne-nesāļais boržomi minīts klātpiedzerams.

spēlēšu tagad savus Heroes of Might and Magic un nedomāšu itin neko. būs apm. tas pats, kas nebūt vispār.
+ tā arī nespēju līdz galam apjēgt informācijas aprites fenomenu Saļikā - satiekot vilcienā vienu no sennesatiktajiem salaspiliešiem, izrādījās, ka viņš ir pietiekoši sīki informēts par visām manām pēdējā mēneša gaitām. jāpiebilst, ka klabu viņš nelasa.

Comments:


andalusia
[info]andalusia at 2007-10-17 00:52 (Saite)
es piemēram vakariņām vispār aizmirsu šovakar sāli pievienot, attiecīgi , sekojot vislabākajām tautas tradīcijām,pilnīgi pieļaujams, ka es sevi nemīlu. tarģiski kaut kā sanāk.
K
[info]rkktzd at 2007-10-17 00:55 (Saite)
uau, tu nepaliki riigaa :)
eu nu riit rukaa? es laikam nee, ja tu jaa, tad ja nav gruut panjem luudzu liidzi kaadu no graamjiem par ko runaajaam un es riit piekaapshu
*
[info]inese_tk at 2007-10-17 02:05 (Saite)
teātra bārā mēs ar ati bijām gan jā. līdz 22iem.
man jau vienbrīd sāka izstīties pēc pagājušās 2dienas - atkal dzeru vīnu ar ati teātra iekšpagalmā un pēc tam atkal esmu teātra bārā :)) bet tas nu tā.

rīt strādāju, varu paņemt, tu gribēji to lielo milzu bhagavadgītu, ja?
K
[info]rkktzd at 2007-10-17 02:28 (Saite)
principaa visu kas tev ir, bet nujaa davai iesaakumam lielo to, ja nav gruuti. nujaa aizmirsu, ka atis straadaa, aizgaaj maajaa, bet eeenvej nav nekaada saviesiiguma iekshaa iisti
*
[info]inese_tk at 2007-10-17 02:30 (Saite)
es vispār izbesījos, jo gaidīju kamēr tie aktieri tur iztaisās un beigās izrādījās ka viņiem no manis neko nevajag un ka būtu varējusi paspēt uz vilcienu, bet vairs nevarēju, tāpēc teātra bārs bija laika nosišanas vieta, jo sēdēt vnk teātrī man jau apnicis.

oukejs, centīšos no rīta neaizmirst to grāmatu, jo man ir cerība, ka rīt pierunāšu sevi beidzot aiziet uz mārketinga lekciju... :)
Previous Entry  Next Entry