&^$%*&^(^$%$&*%##%^@%

Posted on 2007.09.08 at 18:03
man:: &^%^#^@#$@^##$!#^
skan: (*^&$%#$%@&&*^%&^@%%)()&
Tags: ,
rrr. nesaprotu, kāpēc tieši tādā jaukā dienā kā šī, kad es sarunāju, ka kāds cits pastrādās manā vietā, lai man nebūtu uz Rīgu jābrauc, kad vecāki ir aizbraukuši uz Smilteni un es varētu baudīt pilnīgu mieru, stulbajam Salaspils novada pašvaldības SIA "Valgums - S" ir jānopludina piecu Akāciju ielas māju pagrabi, mūsējais tai skaitā, kā arī vēl pāris Raiņielas māju pagrabi. kad kaimiņiene zvanīja Valgumam, viņai atbildēja, ka vajadzējis zvanīt vakar, tas nekas, ka vakar nekur nekāda ūdens nebija. tas varbūt nozīmē, ka drīz obligāti vajadzēs slēgt līgumu ne tikai par sadzīves atkritumu izvešanu, bet arī par ūdens plūdu pareģotāja pakalpojumiem. man vismaz tas vecis atbildēja - "jā, jā, zinam. nu varbūt kkad vakarā mašīna piebrauks...". mamma vēl grib, lai es te nokārtoju, ka apdrošināšana kko samaksā par šito shitu. man, protams, nav ne jausmas kas jādara, lai to panāktu.
nu mazliet izlamājusies esmu. vilkšu gumijniekus un iešu skatīties cik daudz ūdens ir pašā pagrabā. pagraba priekštelpā ir līdz potītēm.

UPD:// pagrabā, protams, ir vēl gabaliņu pāri potītei! bļe.
UPD:2:// ja kādam ir padomā filmēt šausmeni, laipni lūdzu uz savu pagrabu. tur šobrīd izskatās ideāli. un vēlreiz bļe.

Comments:


blin_da
[info]blin_da at 2007-09-08 18:48 (Saite)
Tas točna ir bļe!!! Ja kā var palīdzēt plūdu likvidēšanā, pado ziņu!!!
*
[info]inese_tk at 2007-09-08 19:26 (Saite)
man ir plāns nedarīt neko. ja atbrauks Valgums, tad lai domā ko darīt. ja ne, tad rīt vai parīt vecāki atbrauks un izdomās. tur ir par traku, lai es tagad ietu un kko darītu. + mamma teica, ka vaig lai kāda oficiāla persona kkādu aktu par notikušo sastāda - galu galā māja ir apdrošināta...

eh... vispār jau vēls ir. neticu ka shvkr kāds atbrauks. labi vismaz, ka jūsu raiņielas pusē nav ;)
Previous Entry  Next Entry