marts

Posted on 2024.03.11 at 13:55
Tags:
Manā pēdējā trū darba nedēļā kvfr sanāk, ka Smiltene-Rīga-Smiltene jābrauc 4 reizes. Izrādes ir 1d, 3d, 5d, 6d. Piektdien it kā varētu palikt Saļikā, bet man sestdien pa dienu jābūt Valmiermuižā. Protams, es visu laiku varu palikt Saļikā, bet es negribu tur torčīt. Es gribu mājās darīt savas lietas un gulēt savā gultā. Tas kā es par šo braukāšanu šobrīd jūtos ļoti spilgti apliecina manas izvēles pamest šo darbu pareizību. Man vienkārši neizsakāmi negribas. Esmu nobraukājusi 6 gadus un nupat ir ļoti, ļoti zajebal.

P.S. kad vēl parēķina cik tas ir dīzeļa izteiksmē, tad vispār. Es principā šonedēļ ieliešu bākā piektdaļu no cietās algas. Man nebūtu nekādu iebildumu braukt ar busu - gulēt un lasīt grāmatas, bet pēdējais buss uz Smilteni no Rīgas ir 19:05. Tas īsti neder.

Comments:


only after dark
[info]tvarj at 2024-03-11 17:44 (Saite)
es vispār apbrīnoju kā tu tik ilgi esi izturējusi - es atteicos no piedāvājuma Vaivaros, kur jābrauc tikai 46 min ar vilcienu, jo parēķināju, ka baigi negribas tik traki braukāt. no mājas gan būtu jāiziet ap 6:30 katru dienu, lai būtu 8:00 darbā
*
[info]inese_tk at 2024-03-11 18:05 (Saite)
Braukt tik agri no rīta un katru dienu es čista nebūtu parakstījusies jau no paša sākuma :D
Tā jau, ja ir, piemēram, 3 izrādes pēc kārtas un nakšņoju Salaspilī, tad it kà nav tik traki. Pirmos gadus mums arī tieši braukāšanas dēļ nebija dzīvnieku, māju reizēm ļoti aukstā laikā iekūra mammas brālis… bet tad pandēmijas laikā pie mums ievācās Rikardo un piestaigāja vēl pāris kaķi, mammas brālis paliek švakāks, negribas apgrūtināt… attiecīgi nevar vairs tā ziemā vairākas dienas nebūt mājās. Tad vai nu jābraukā vai jāorganizē, ka māte brauc auklēt kaķi un kurināt vai jāprasa kaimiņienei palīdzība. Drausmīgi nogurdinoši, īpaši, ja ar dzīvesbiedru sakrīt pirmizrāžu vai citas aizņemtības periodi.
Previous Entry  Next Entry