augusts

Posted on 2023.08.25 at 15:27

Comments:


Maya
[info]maya at 2023-08-26 10:48 (Saite)
Tieši šodien varētu izmēģināt. Uz cik grādiem cepeškrāsnī? Un kā Tev liekas, vai tas varētu strādāt arī ar sulīgiem nevis gaļīgiem tomātiem?
*
[info]inese_tk at 2023-08-26 10:53 (Saite)
Es lieku uz 200, bet manai vecajai cepenei tie grādi ir ļoti nosacīti, nevaru garantēt, ka tiešām cepas 209 grādos.
Es domāju, ka sanāk arī no sulīgiem, bet rezultāts būs šķidrāks/slapjāks. Es tad darītu tā: a) visu sablendētu; b) izsmeltu ārā tomātus un saldētu atsevišķos trauciņos tomātus un to slapjumiņu. Atkarīgs kā pēc tam grib pielietot.
Previous Entry  Next Entry