Posted by [info]inese_tk on 2023.08.26 at 10:53
Es lieku uz 200, bet manai vecajai cepenei tie grādi ir ļoti nosacīti, nevaru garantēt, ka tiešām cepas 209 grādos.
Es domāju, ka sanāk arī no sulīgiem, bet rezultāts būs šķidrāks/slapjāks. Es tad darītu tā: a) visu sablendētu; b) izsmeltu ārā tomātus un saldētu atsevišķos trauciņos tomātus un to slapjumiņu. Atkarīgs kā pēc tam grib pielietot.

Reply to this comment:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.