Posted by inese_tk on 2023.08.26 at 10:53
Es lieku uz 200, bet manai vecajai cepenei tie grādi ir ļoti nosacīti, nevaru garantēt, ka tiešām cepas 209 grādos.
Es domāju, ka sanāk arī no sulīgiem, bet rezultāts būs šķidrāks/slapjāks. Es tad darītu tā: a) visu sablendētu; b) izsmeltu ārā tomātus un saldētu atsevišķos trauciņos tomātus un to slapjumiņu. Atkarīgs kā pēc tam grib pielietot.
Es domāju, ka sanāk arī no sulīgiem, bet rezultāts būs šķidrāks/slapjāks. Es tad darītu tā: a) visu sablendētu; b) izsmeltu ārā tomātus un saldētu atsevišķos trauciņos tomātus un to slapjumiņu. Atkarīgs kā pēc tam grib pielietot.