janvāris

Posted on 2022.01.01 at 11:26
Tags: ,
JG pienāca jocīgi. vakar pa dienu aizbraucām pastaigāties uz netālo Vizlas dabas taku - īsa, bet ļoti smuka, bijām tur jau trešo reizi. laikapstākļi tādi ne visai, tāpēc neko garāku nekārojās. tad uztaisījām ēdamo vakaram. sušī un es saņēmos arī tām, ar vegan krēmsieru pildītājām datelēm, kas ietītas rīspapīra bekonā. vispār foršas, bet veikalā pirktais violife krēmsiers cepoties baigi iztecēja ārā. nākamreiz jātaisa ar diy indijnieku krēmsieru.
ap 23iem aizbraucām uz Niedrāju. tumsā apgājām ezeram apkārt. bija ļoti skaisti. jo vairāk ienirst tumsā, jo mazāk tumsīga viņa ir. virs ezera gulēja bieza, pūkaina atkušņa migla, kā tāds liels, bezformīgs yōkai. uz brīdi viena debesu puse noskaidrojās un starp priežu galotnēm varēja redzēt daudz zvaigžņu. pēc tam ielīdām āliņģī, likās ļoti silti un vispār nebija grūti. abi jutāmies ļoti labi. pēc tam braucām mājās un paspējām tieši uz gadumiju uzkāpt uz pērn būvētās nojumes jumta paskatīties salūtu. tad sākās jocīgā daļa.
mums ar K pērn bija divi lielāki škandāli, abi notika no pilnīgi skaidrām debesīm, viņam esot dzērumā un sarunājot man riebīgas lietas. pēc pēdējās reizes, kas bija nupat pirms ZSV, vienojāmies, ka viņš manā klātbūtnē nedzer, ja neprot normāli uzvesties. bet vakar bijām nopirkuši katram pa vienam mazajam 200 ml šampītim, kuru arī uz tā jumta atskrūvējām un saskandinājām. nu lūk - K iedzēra kādu trešdaļu un viņu uzreiz sāka kratīt kreizī drebuļi. ielīda gultā, iebāza termometru, izrādījās, ka ļoti strauji kāpj temperatūra. sasedzu viņu, iedevu karstu termoforu un ibīti un pati vēl diezgan ilgu laiku notorčīju neguļot. nakts vidū pamodos no tā, ka gribas čurāt un pēc tam, netipiski sev, ilgi nevarēju iemigt. tāpēc no rīta pamodos diezgan saburzījusies - neizgulējusies. K joprojām bija temperatūra virs 38. joka pēc arī iebāzu termometru un izrādījās, ka man ir 37,3, lai gan es vispār tā nejūtos. aizbraucu uz veikalu pēc ātrajiem kovidtestiem - negatīvs. bet nu ļoti interesanti. būtu tikai K, man labpatiktu domāt, ka tas ir kkas psihosomatisks, bet priekškam tad man arī ir tā temperatūriņa, kuru nemaz nejūtu?

Comments:


L
[info]kbrgs_ at 2022-01-01 13:03 (Saite)
es domāju, jātaisa PCR. tie ātrie testi ir tik random, it īpaši ar omikrončegu. hepī nū jēr :D
Previous Entry  Next Entry