Posted on 2018.05.25 at 23:31
Tags:
TVNET: lai izvairītos no kaitīgajiem dūmiem, cepot gaļu, ir jāsaģērbjas pēc iespējas pilnīgāk, lai nebūtu atsegta kaila miesa, kā arī pēc ēšanas ir steidzīgi jāskrien pārģērbties, jo kancerogēnās vielas var slēpties apģērbā un «uzbrukt» cilvēkam tāpat. Zināms, ka ceptas gaļas smarža ir ārkārtīgi patīkama, tomēr, pateicoties ķīniešu zinātniekiem, mēs tagad zinām – tā ir viltīga maska, aiz kuras slēpjas vēzis. Ne tikai to cilvēku, kuri ēda cepto gaļu, urīnā bija kancerogēnās vielas, bet arī to cilvēku, kuri stāvēja blakus.

(uz šī pamata varētu aizliegt publisku gaļas cepšanu, lai pasargātu nevainīgus līdzcilvēkus no pasīvās ceptas gaļas ēšanas kaitīgās iedarbības)

Comments:


aņa delovejevna
[info]deloveja_kundze at 2018-05-26 11:44 (Saite)
bet, nedod dievs, kāds publiski teiks, ka, ja reiz ir tik traki, varbūt ar to nevajag nodarboties. tradīcijas'n'shit.
Previous Entry  Next Entry