septembris

Posted on 2017.09.05 at 20:02

Comments:


milda
[info]milda at 2017-09-05 21:19 (Saite)
Klau! Tie tomāti labi blenderējas ar visu mizu? Es vienmēr tomātus mizoju sakumā pirms taisu krēmzupā, bet lasu receptes, ka tomātus liek ar visu mizu un nedz berž caur sietu, nedz kā citādi darās, lai tiktu no tās mizas vaļā. Hu un es vienmēr raustos, jo man bail, ka tā miza neblenderēsies un tad būs ķēpa.
*
[info]inese_tk at 2017-09-05 21:26 (Saite)
hmm, es pat neesmu aizdomājusies, ka varētu neblendēties :) vienmēr esmu blendējusi un vienmēr sablendējas. man nav nekāds superduperfancy blenderis - 10+ gadus vecs Braun 600w kāts, bet var būt, ka ir arī blenderi, ar kuriem tādu vai šādu iemeslu dēļ nesablendējas.
putnu novērotājs
[info]_re_ at 2017-09-05 22:47 (Saite)
man šķiet, tomātiem svarīgi ilgi savārīties, turpat pusstundu, tad visas mizas un pārējais aiziet smukā viendabīgumā.
*
[info]inese_tk at 2017-09-05 22:54 (Saite)
bet es šajā gadījumā viņus īpaši ilgi nevāru. viņi ir tipa pavadījuši kādas 20 min cepenē un tai katlā es tikai tik daudz, lai burbuli uzmet un drusku garšiņas savāras kopā.
Previous Entry  Next Entry