Karstā latviete [userpic]

hmm

November 13th, 2011 (06:25 pm)
mjū: joanna newsom - peach plum pear

pēc vakardienas pasēdēšanas manmājā, šķiet, kaut kas nav riktīgi, un kaut kas vakar būs noticis. pasēdējām, padzērāmies, aizgājām padejot. diezgan drīz visu gan slēdza, un izklīdām pa mājām. viss it kā normāli, bet šodien dzīvokļbiedri - allaž tik laipnie un pieklājīgie ukraiņi - piepeši ir dikti izvairīgi, nezina, kur likt acis, un nereaģē uz klauvējieniem, kad eju piedāvāt donutus. watafak?! kā arī vēl viena mistērija ir tāda, ka skaidri atceros, ka gulēt aizgāju bez drēbēm, bet pamodos apakšveļā - pie tam CITĀ nekā iepriekšējā vakarā. kā līdz tam ir nonākts, es neatceros, bet ļoti ceru, ka abas lietas nav kaut kādā veidā saistītas.

Comments

Posted by: judging the mice ([info]rasbainieks)
Posted at: November 13th, 2011, 09:12 pm
šalle

man ir offtopikains jautājums - vai tu man toreiz pastāstīji, kur ir slepenais implozijas šmotku veikals barselonā?

Posted by: Karstā latviete ([info]implozija)
Posted at: November 16th, 2011, 03:27 pm

ūū, kāds te uz Barsīti sataisījies? īsti neatceros, par kuru bija runa, bet viens no tiem, kas man tur patīk, ir Ravālā uz Joaquín Costa ielas stūra (kreisajā pusē, ja iet Universitat metrostacijas virzienā). nav tā, ka man tur viss patiktu, bet tā ir tāda māksliniecisku šmotku bode par nedārgām naudiņām, un tur es vienmēr sev kādu aitemu esmu atradusi. nezinu gan, cik mums gaumes līdzīgas, bet ir aizdomas, ka ne pārāk :)

Posted by: murks ([info]murks)
Posted at: November 17th, 2011, 08:09 pm
gose_fun

Mistērija atrisinājās? :)

Posted by: Karstā latviete ([info]implozija)
Posted at: November 17th, 2011, 08:54 pm

nope! :D kad jautāju, vai viss bijis ok, viņi tik skatās man garām un saka "nnnu.. jāāā..". nezinu, ko domāt, ceru tikai, ka nebūšu pa nakti plika gājusi uz vannsistabu atvieglot iekšiņas :)

Posted by: murks ([info]murks)
Posted at: November 18th, 2011, 01:32 am
gose_fun

un tas viņus kā katoļus tā satraucis, ka ar varu apģērbuši Tevi? :D

ar Tevi bieži tā gadās? :D

Posted by: Karstā latviete ([info]implozija)
Posted at: November 18th, 2011, 02:38 am

pareizticīgos! :) nez', man jau apnicis izvirzīt versijas. intriģējoši, protams, būtu uzzināt, vai ir kaut kas, par ko man vajadzētu nokaunēties, bet then again, nekas tiiik interesants gan jau neatklātos, nav jau ar' te, zin', ponijs pa nakti istabā uzradies. pāris reižu pajautāju, vai viss okei, un, kad jau viņi nesaka, neiešu līst no ādas laukā.

un - nē, par to, kas gadās bieži, es te nerakstu, nu, kā, teiksim, gulēšana vvai ēšana :)