Karstā latviete [userpic]

July 2nd, 2010 (02:02 pm)
Tags: , , ,

nez' nu, man šķiet, ka tā Nezinu, neesmu izlēmis partija varētu būt saistīta ar Šķēli atkal. uz šādu pieņēmumu mani, pirmām kārtām, pamudināja papētīšana, kas lācītim vēderā - jaunās partijas aktīvistu sarakstiņš. protams, tur ir visādi rakstnieki u.tml. figūras, kas vēlētājam asociēsies ar 'gaišajiem tēliem'. bet būsim jau reāli, tās ir tikai dekorācijas, un nav jau pārāk grūti savaņģot labticīgus cilvēkus ar sāpi sirdī un vēlmi darboties valsts labā kaut kur iesaistīties. bet kas ir galvenie čuriki? - lūk, Kaspars Rolšteins, kas veidoja bēdīgi slaveno pozitīvisma kampaņu Tautas partijai. un Gints Knoks, kas veidojis kampaņu Zaļajiem zemniekiem (haha), vienubrīd bija Sabiedrībā citai politikai (kas ir vienīgais, kas izlec no pro-Lembergiskā patterna), bija Emša padomnieks un rakstīja Vakara ziņām. nu, un mēs zinām, kas ir ar Vakara ziņām.

ir skaidrs, ka TP šinīs vēlēšanās vajag pamatīgi iespringt, lai izdomātu ko jaunu, lai vēlētājs apjuktu un viņus nesodītu par to, ko valstij nodarījuši. viens no gājieniem ar Par labu Latviju (jautājums - kam labu) jau veikts, bet, kā rāda sabiedriskās domas aptaujas, tas 'nezinu, neesmu izlēmis' procents joprojām dikti augsts, virs 20%, cik atceros; nu un tad, attiecīgi tas paver iespējas jaunam manevram. sapulcināt vadošos reklāmistus ir pats labākais, ko šādā gadījumā darīt.

skaidrs, ka, ja tas tiešām tā ir, tad līdz vēlēšanām mēs par šo saikni neuzzināsim (t.i., kaut kāda oficiāla Pēdējās partijas pievienošanās Par labu Latviju nenotiks), jo tas pašā saknē būtu pretrunā ar to, kā šī partija sevi pozicionē. bet nekur jau nav rakstīts, ka koalīciju veidot nevarētu jau pēc vēlēšanām, kā rezultātā pa aplinkus ceļu tik un tā vēlētāju balsis nonāktu līdz AŠ kvadrātā. lai nu kā tur būtu, kaut kāds svaiga gaisa un joku aspekts politikā ir labi un vēlami, taču arī tad, ja viņi beigās pārsteidzošā kārtā izrādītos slēptā veidā nesaistīti ar šķēles-šlesera-lemberga grupējumu, pat tad es izvēlos balsot par pārbaudītiem profesionāļiem, kas savu darbu uztver nopietni.

Comments

Posted by: ([info])
Posted at: July 2nd, 2010, 02:18 pm

un kur mums tādi ir?

Posted by: Karstā latviete ([info]implozija)
Posted at: July 2nd, 2010, 02:19 pm

es balsošu par Vienotību

Posted by: ([info])
Posted at: July 2nd, 2010, 02:28 pm

es ticu vairs tikai tādiem, kuri tajās aprindās nav bijuši vispār.
štokijs manās acīs vispār ir lupata.