Karstā latviete [userpic]

Mazāk pār vienu kārti mešanas

September 27th, 2011 (02:17 am)
Tags: , ,

mjū: james blake - wilhelm's scream

Lasu komentārus pie satori.lv raksta par emigrantiem. Tik daudz dažādu skatpunktu un likteņu. Man īsti nav, ko par to pateikt, vienkārši sāp sirds.

Un izgājušnedēļ ar draudzenīti gājām uz Villija Meisona bezmaksas koncertu (pārsteidzošā kārtā - tanī pašā mūsu ellē-vellam-uz-ragiem Stretamā), un pa ceļam mūs apstādināja kāds vīrietis, kurš bija izdzirdējis mūs runājam latviski, pats arī latvietis. Man tā priecīgi kaut kā, automātiska "savējā" sajūta. Bet mēs bijām pagājuši tikai pāris soļus, kad viņš sāka gānīties par Latviju, teikdams, ka viņš Latvijas virzienā vicinoties "ar kaut ko" (wtf), tad sauca deputātus vai arī vēlētājus - nevarēja saprast - par kropļiem. Un tā. An.centās izgaiņāt briestošā konflikta mākonīšus ar jautājumu, kādu darbu viņš šeit strādājot. Viņa atbilde bija, ka mācoties angļu valodas kursos. Foršs darbs, lol. Nu, visādā ziņā, NEPATĪKAMI.

Pēc tam mēs aizgājām uz to koncertu, saskatījāmies, un An., kura šeit dzīvo jau piecus gadus, retoriski jautāja: "Redzi, kādi ir latvieši?". Uz to es varēju tikai atgādināt, ka arī viņa pati ir latviete un es arī. Jā.