Karstā latviete [userpic]

Londona - iespēju pilsēta LOL

September 13th, 2011 (08:31 pm)
mjū: the xx - islands

nu un tad šodien, savukārt, pigors bija tāds: priekšpusdienā ieskrēju uz stundiņu Viktorijas un Alberta muzejā vēl neapskatītās zāles papētīti (oī, kā man patīk tas muzejs, oī). neko, kārtīgi stāvēju, lasīju par dažādu islama mākslas novirzienu atšķirībām un veicu pierakstus blociņā - viss bijušās kuļķurs studentītes labākajās tradīcijās. te piepeši pienāca kāds kungs, kurš kaut kā neveikli centās uzsākt sarunu un noskaidrot, no kurienes esmu, bet ārpus šīs svarīgās informācijas iegūšanas saruna diez ko neturpinājās, un es netraucēti turpināju lasīt par fatimīdiem un ilkhanīdiem, vai kā nu viņus transkribē. paiet brītiņš - kungs ir atkal klāt: vai es negribot kafiju, blablabla, bet kafiju es negribēju, un atpakaļ pie fatimīdiem.

neko. nodzīvojos tur vēl kādu pusstundiņu, eju ārā, skatos - kāds mani tur jau gaida un māj; izrādās, tas ir atkal tas svešais kungs ar saviem kapijspiedāvājumiem, bet šoreizīt prasa arī, vai es negribot taisīt "some modelling" un vai tad man neesot iepriekšējas pieredzes. nu ir bišķiņ, saku es, bet kas tas ir par modelingu, ko viņš piedāvā. kungs: ā, nu tas ir tāds interesants projekts, bet tur vajag nopietni aprunāties, ejam dzert kafiju, ejam dzert kafiju. izslāpusi joprojām nejutos, bet tomēr kopīgi pagājāmies metrostacijas virzienā. kungs tāds ļoti medusmēlīte, tā vien klārēja, kāda es ārkārtīgi pievilcīga un talantīga esot, un inteliģenta, "bet tas nekas, jo tas ir AVANGARDA projekts". long story short, sausais atlikums sanāca tāds, ka "interesantais avangarda projekts" esot "private show" vienam bagātam vīram hotelī, laba samaksa un konfidencialitāte, etc. paga, WHAT THE FUCK???!

atgāzu galvu un nosmējos, pateicu, ka esmu trakoti aizņemta, kā arī savu ķermeni peļņai neizmantoju; bet jautājums WHAT THE FUCK joprojām ir atklāts. piebildīsim, ka iepriekš man bija bijusi darbā sanāksme, līdz ar to izskatījos pat atturīgi lietišķi - nu, varbūt ar nelielu sievišķīguma piesitienu piegulošas kleitiņas izskatā, bet pilnīgi nekā piedauzīga. izmisusi vai badā arī, pieņemu, neizskatos, un, paklau, kas tā vispār par modi - vervēt prostitūtas muzeja islama mākslas nodaļā?! neko sev "avangarda mākslas projektiņš".. :)

nnnnu, bet uztversim to kā komplimentu manai jaunajai lietišķajai žaketītei, HAHAHA. ai, dzīve, paskatīsimies, kādus jaunus pigorus nesīsi rīt.

Comments

Posted by: Ūūlę ([info]chimera)
Posted at: September 14th, 2011, 08:09 am

jā, vieta ir reāli neordināra. ak, un "avangards"... žetons tipam par oriģinalitāti.

Posted by: Karstā latviete ([info]implozija)
Posted at: September 14th, 2011, 03:54 pm

aga. tas "avangards" uzpeldēja pēc tam, kad pateicu viņam, kur strādāju, un, tā kā tā ir kultūras institūcija, tas, šķiet, viņam likās pareizais atslēgas vārds, kā tādas savervēt :)

Posted by: saknes ([info]augsne)
Posted at: September 14th, 2011, 08:09 pm

Bagāti vīri nemeklē izmisušas, badā mirstošas un piedauzīgas izklaidētājas, turklāt tādas diezin vai tiktu meklētas muzejā. :)

Posted by: Karstā latviete ([info]implozija)
Posted at: September 15th, 2011, 12:32 am

nu, tas, vai meklē piedauzīgas, droši vien ir atkarīgs no konkrētajiem bagātajiem vīriem, bet par pārējo - kādēļ gan relatīvi pārtikušas dūdiņas ar tieksmīti uz augstākajām sfairām būtu ieinteresētas viņu piedāvājumos? :) that just doesn't make any sense.