Karstā latviete [userpic]

April 15th, 2011 (12:02 am)
Tags: , ,

mjū: beach house - norway

dullais latvju dūdiņš šovakar nevis aizdevās dejot salsu ar vienu no saviem peruančiku čomiem vai uz Deerhunter koncīti, bet gan nodirnēja miljonz stundu virtuvē ar citu peruančiku čomu, trekterējot afrikāņu tēju un klārējot savu reliģisko pārliecību, un tagad ir sēdies klāt dabeigt savu senmarinēto intervjū. ("ļaujiet viņai strādāt vēl!") nekas, baļļukus citvakar. jā.

Comments

Posted by: mala ([info]mala)
Posted at: April 15th, 2011, 12:22 pm

eu es taču ar 'uzvedies' nedomāju tik ļoti uzvešanos! :)
beeeet man pie 'aizdoties dejot salsu' sirds sažņaudzās un kāja notrīcēja. Soooo do want, bet Teh Apstākļi vēlarvien. meeeh

Posted by: Karstā latviete ([info]implozija)
Posted at: April 15th, 2011, 04:55 pm

mēēh. nekas, tūliņ jau rezultāti, un tas jau ir liels solis uz priekšu - jo, lai cīnītos ar ienaidnieku, vispirms jāzina, kas viņš ir :) a kā jums citādi iet? ko Murrisonīte - nevemj Tavā istabā? :) atceries viņai arī ūdeni ieliet? un visbeidzot - līdz kuram tā GG izstāde īsti ir - 22.04. vai tiks pagarināta?

Posted by: mala ([info]mala)
Posted at: April 15th, 2011, 05:11 pm

mana parādīšanās murrisones redzeslokā viņi nezkāpēc uzdzen dziļu nepatiku. man bija licies, ka esmu bišķi foršāka, bet nu šis tāds normāls belziens pašapziņai, šņuk vaizinies
gg līdz tam pašam 22.

Posted by: Karstā latviete ([info]implozija)
Posted at: April 15th, 2011, 05:22 pm

ui, Tu tik, lūdzu, viņai neatriebies, nomērdējot viņu badā, ok? :D ja gribi iet uz kontaktu, pamēģini kustēties LĒNĀM, LĪGANĀM kustībām un runāt tanī maigajā rūķīšbalstiņā, par kuru Tu tā ierēci :) un iedod sirsniņcepumiņus! bučas jums abām :)

Posted by: mala ([info]mala)
Posted at: April 15th, 2011, 05:27 pm

kustēties maigām, līganām kustībām kaķa priekšā mazliet mulsinoši :DDD Pietaupīšu viņas hmm..labākiem laikiem :D
bet kukijus - lūdzu!

Posted by: Karstā latviete ([info]implozija)
Posted at: April 16th, 2011, 02:59 am

var jau patrenēties priekš tiem labākajiem laikiem iepriekš :D bet, ja nopietni, neņem to kaķalopiņa uzvedību pie sirds. viņa taču ir bijusi izmests kaķis, viņai kāds ir nodarījis pāri, tāpēc arī viņa tik tramīgi reaģē uz straujām kustībām. es jau ap viņu tā ucinos nejau tāpēc, ka man patiktu runāt rūķīšbalstiņā, bet gan tāpēc, ka es visiem spēkiem viņai cenšos parādīt, ka pie mums viņai nedraud briesmas. nu, junou.

Posted by: mala ([info]mala)
Posted at: April 16th, 2011, 03:13 am

es tak neņemu :)
mums ar viņu vnk nav savstarpējās ķīmijas, tas norm :)