Wed, Dec. 6th, 2017, 04:49 pm
Salvešu elfs II

Šodien, kad pavadu dienu šņaukājoties salvetēs, Žiž uz mani skatās ar tādu maigu skatienu, kurā nevar nolasīt nek citu kā vien "es zināju, ka mēs neesam tik atšķirīgi. Salvetes taču ir awesome!". Viņa apsēstība ar papīriem, jo īpaši mīkstiem, ir atsevišķs stāsts. Tualetes papīru, piemēram, glabājam gaitenī uz plaukta, citādi tas minūšu laikā ir izplosīts. Viņam patīk nēsāt pa dzīvokli saņurcītus čekus un mest tos manos zābakos. Patīk plēst lapas no grāmatām, tās nekad nedrīkst atstāt atvērtas. Par līšanu papīra maisiņos un kastēs, domājams, nav jāstāsta nevienam, kas redzējis kaķi vai kaut vai video ar kaķi.

Wed, Dec. 6th, 2017, 05:25 pm
[info]pelnufeja

"es zināju, ka mēs neesam tik atšķirīgi. Salvetes taču ir awesome!". :))

Wed, Dec. 6th, 2017, 07:04 pm
[info]iive

Man reizēm šķiet, ka viņam ir tik ļoti vientuļi tāpēc, ka mēs neesam kaķi. Viņš tā sajūsminās par maniem matiem, ka es skumji domāju, varbūt viņš ilgojas pieglausties citam kaķim.

Wed, Dec. 6th, 2017, 07:31 pm
[info]pelnufeja

Nez, ideālā variantā, protams, ir forši, ja kaķim vai sunim ir otrs dzīvnieks, ar ko kopā var rotaļāties un dauzīties. Bet man neliekas, ka tā ir arī tik liela problēma. Es domāju, ka lielāka problēma zvēram mājās var būt tāda, ja viņš visu laiku ir viens pats, nu, piemēram, ja saimniekam ir režīms, kad agri no rīta aiziet un vēlu pārnāk.

Tā kā domāju, ka kaķis par jūsu sabiedrību priecājas.

Thu, Dec. 7th, 2017, 12:14 am
[info]iive

:) Tas tiesa, jā. Viņš saņem ļoti daudz uzmanības.

Thu, Dec. 7th, 2017, 01:11 am
[info]temperature

man reizēm šķiet, ka mans kaķu bērns manus matus - nevis mani visu - uztver par savu mammu. ielien, iebāž purniņu pie kakla un mīcās svētlaimē, murrājot man tieši ausī.

Thu, Dec. 7th, 2017, 11:40 am
[info]iive

Jā, mans rīkojas tieši tāpat, un arī tādas aizdomas ir bijušas.