Mon, Jan. 14th, 2013, 06:19 pm
yet another episode of sīkā un zivis ledusskapī

ledusskapī lasis, kuram jau vakar būtu vajadzējis tikt patērētam, šodien uz maizītēm vēl bija ok, bet bail, ka rīt vairs nebūs labs. varētu sataisīt lašzupu, bet es tik ļoti pārcentos ar raitdienas branču, ka ēst negribas it nemaz. turklāt arī ne iet uz veikalu pēc burkāniem un kartupeļiem. turklāt, jāsāk taču beidzot mācīties un citus pienākumus pildīt.
bet tas lasis tur sēž, un es sēžu aiz sienas un jūtu viņa skumjas par cilvēkiem, kas nespēj novērtēt viņa upuri no brīva dzīvnieka atdoties pusdiengaldam.

Mon, Jan. 14th, 2013, 06:42 pm
[info]iive

uij, nabaga susurs. turies! ja es nebūtu tik ļoti visai pasaulei apsolījusi šodien visu ko sadarīt, atnāktu un uztaisītu tev lašzupu :) bet man bail, ka tagad pie tāda plāna man nāktos izripot no universitātes. :( stulbi.

Mon, Jan. 14th, 2013, 06:49 pm
[info]jim

paldies tev, strādā vien! es jau pati vainīga, šorīt atkal tikai septiņos no rīta ierāpoju mājās, jo izrādījās, ka no ķengaraga līdz āgenskalnam svētdienas naktī nevar tikt nenolaupīts un dzeršanu līdz rītausmai neturpinājis, tāpēc tagad jācieš, viss pareizi. vienīgi lasītim nabagam jāskumst, tas protams sāpīgi, bet varbūt vēl saņemsieties