Fri, Dec. 21st, 2012, 06:04 pm

vakar, uz aizmigšanu sapildījusies psihu testiņus, sapnī redzēju, ka man iemeties banāns ceļgalā. kāja bija kaut kā atlūzusi vaļā (pašķirama kā kabata tā arī stāvēja, asiņu nebija, sāpes gan) un tur bija sastampāti banānu mīkstumi un mizas. visu laiku vilku, vilku ārā, bet pēc brīža atkal nevaru paiet, atkal banāns kājā.

Fri, Dec. 21st, 2012, 06:08 pm
[info]po: Freids saka: tā iet, ja neiet

(sex troubles, by any chance?)

Fri, Dec. 21st, 2012, 06:13 pm
[info]iive: Re: Freids saka: tā iet, ja neiet

reizēm banāns ceļgalā ir vienkārši...
paldies, man iet labi

Fri, Dec. 21st, 2012, 06:19 pm
[info]jim

man arī bija kaut kādas apokaliptiskās tēmas pat bez testiņiem, gaidīju bērnu un taisījos dzemdēt, staigāju pa visādām slimnīcām un dzemdību namiem, bet tur visur bija riebīgas neatsaucīgas tantes kā personāls, kas bija rupjas un prasīja naudu par visu, par ko manuprāt nebija jāprasa, tāpēc beigās es strīdu un apgaitu karstumā gandrīz vai aizmirsu sākotnējo mērķi un turpat vai apdzemdējos uz ielas, bet viss bija labi, bērns uzradās un bija jāzīda, es gan viņu vienā brīdī atstāju kaut kam citam uzraudzīt un gāju ar Daini dzert tēju un viņš man taisīja tēju no gandžas, stāstot, ka tā esot jauna un intensīva lietošanas metode, un es biju satriekta, jo Daini pat pīpējam nekad neesmu redzējusi, un tad pamodos ar sajūtu, ka gandrīz vai saprotu, ko tas viss nozīmēja (ka tai dzemdēšanas daļai kkāds sakars ar kontrolfrīcismu, piemēram)

Fri, Dec. 21st, 2012, 06:49 pm
[info]iive

hah, šis ir interesanti. lai gan no malas šķistu, ka tieši otrādi, nevis kontrolfrīcisms, bet absolūta spēja palaist vaļā un uzticēties citiem, varbūt par apstākļiem pār mēru