27 May 2003 @ 12:33 pm
 
no vienas puses es pat priecaajos, ka caur to visu vaajpraatu, kas notiek, es daudz ko sapratu jaunu.. piemeeram kuri ir mani draugi un kuri nau.. un kuri paldies dievam ka nau mani draugi... ://
zheel ka tik veelu..
[attieciibaa uz chii]
[un sly3r]
nee es jau nesaku ka neesmu vainiiga.. tikai tracina taa attieksme - gribas lai visi ap tevi buutu jauki un saprotoshi, bet kaa tu vari to prasiit no citiem ja pac neesi jauks un saprotoshs???
es vakar gandriiz nemaz pa nakti neguleeju.. es tik ilgi domaaju par to vai neiegriezt seu rokaa uzrakstu HURT , ka jau izteelojos kaa es turpat gultaa guljot to izdaru, aizmiegu ceriibaa nepamosties, bet tomeer pamostos asinju pelkjee un eju uz lekciju pie dekana taa itkaa nekaa nebuutu bijis. diemzheel maajaas izraadaas ka nau ne asa nazha ne zhiletes. jaa nu nejeedziigi.. nau veerts.. a dziivot ir veerts? tadiem kaa man - NAU
 
 
Current Mood: dead
 
 
( Post a new comment )
 aizdedzies![info]sin on May 27th, 2003 - 01:15 pm
"Miegazāles Veronika bija gādājusi veselus sešus mēnešus. Neticēdama, ka spēs tās savākt, viņa bija pieļāvusi arī vēnu pārgriešanas iespēju. Par to, ka istaba tiks piešļākta ar asinīm un mūķenes izmisumā nezinās, ko iesākt, viņa daudz neuztraucās: pašnāvnieki vienmēr domā tikai par sevi. Lai nu kā, viņa tomēr apņēmās darīt visu, lai viņas nāve citiem neradītu lielas raizes. Bet, ja vēnu pārgriešana izrādītos vienīgais ceļš, - izvēles nebija, mūķenēm nāktos ātri, ātri uzkopt istabu un aizmirst notikušo, citādi izīrēt šīs telpas vēl kādam nebija cerību. Diemžēl pat divdesmitā gadsimta beigās cilvēki labprāt ticēja spokiem.

Protams, viņa varēja arī mesties laukā pa kādu no Ļubļanas augstceltņu logiem, bet - vai ciešanas, ko šāds kritiens izsauktu viņas vecākos, būtu tā vērts? Pēc šoka, ko tie piedzīvotu, uzzinājuši par meitas nāvi, viņiem vēl vajadzētu identificēt sakropļoto ķermeni; nē, tas atstātu neizdzēšamas pēdas cilvēkos, kas viņai vēlējuši tikai labu. Tad jau labāk noasiņot līdz nāvei.

"Galu galā pie meitas nāves viņi pierastu. Bet aizmirst sašķaidīto galvaskausu - tas būtu neiespējami."

Šaušanās, lēkšana pa logu, kāršanās - šie paņēmieni neatbilda viņas sievišķīgajai dabai. Kad sievietes vēlas padarīt sev galu, viņas izvēlas romantiskāku risinājumu, piemēram, vēnu pārgriešanu vai miegazāļu pārdozēšanu. Šajā sakarā lielisku piemēru sniedza pamestas princeses un Holivudas dīvas."


(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
De contemptu omnium vanitatum mundi[info]hurt on May 27th, 2003 - 01:17 pm

veronika grib mirt ;))
beeteevee - vieniigaa jeedziigaa koelju graamata no taam ko esmu lasiijusi, ja neskaita nejeedzigas beigas ://
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
 aizdedzies![info]sin on May 27th, 2003 - 01:19 pm
ka viņa, maita, tā arī nenomira... ;)))
(Reply) (Parent) (Link)
noguris, taču laimīgs[info]terrible_lie on May 27th, 2003 - 01:39 pm
nez, man alkjiimikjis arii tiiri labi patika ;)
(Reply) (Parent) (Link)
[info]bjorka_ on May 27th, 2003 - 01:34 pm
es pati biju izdomaajusi vistiiraako un skaisaako veidu, kaa aiziet - nobadoties. nesanaaca gan. :))))
bet vispaar - mirt ar pilnu veederu - nu to es negribeetu, neatziistu nekaadas peedeejaas pusdienas. ja nomirst ar pilnu zarnu traktu, tur viss tacu saak bojaaties!! un tad jau kermenis arii aatraak saak bojaaties.
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
De contemptu omnium vanitatum mundi[info]hurt on May 27th, 2003 - 01:35 pm
man bija ideja 60 h neguleet un tad izdzert kaadus 5 alinjus un skriet 3 km.. nu tb kameer kriiti ;)) gandriiz izdevaas - 55h neguleeju
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
noguris, taču laimīgs[info]terrible_lie on May 27th, 2003 - 01:40 pm
...un peec tam aizmigi un taa arii alinjus neizdzeeri un nekur neaizskreeji? :)
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
De contemptu omnium vanitatum mundi: angel[info]hurt on May 27th, 2003 - 02:02 pm
sabijos.. zin a mo6 iznaak arii ;)))
(Reply) (Parent) (Link)