Aprīlis 16., 2015


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
15:28
Bet vispār kā tas nākas, ka cilvēki runā par "sociālo kapitālu" kā kaut ko tādu, ko ir labi dabūt/uzkrāt (lai gan who the hell knows kā to izmantot, ja nu vienīgi pārdot savu seju reklāmai), un tajā pašā laikā daudz mazāk runā par "sociālajām izmaksām", kas ir tieši saistītas ar šī sociālā kapitāla dabūšanu, un, kamēr sociālais kapitāls ir tāda efemera lieta, tas, ko tu samaksā - nervos, garīgajā stabilitātē, galu galā ieguldītajā laikā - ir ļoti, ļoti reāli?

(6 teica | man šķiet, ir tā...)

Comments:


[User Picture]
From:[info]martcore
Date:16. Aprīlis 2015 - 15:41
(Link)
cilvēki domā, ka vismaz kaut kas šajā pasaulē bez mīlestības ir uz haļavu
[User Picture]
From:[info]iive
Date:16. Aprīlis 2015 - 15:51
(Link)
Droši vien patīk uzturēt uzskatu, ka viņi radīti skatuvei/ krēslam/ postenim vai whatever. Tipa, es necentos būt slavens, tas man dabas dots, āje.
[User Picture]
From:[info]zvirbuleens
Date:16. Aprīlis 2015 - 16:10
(Link)
Droši vien. Mhh, varētu padomāt, ka šie cilvēki, kas ir ieguvuši šo efemero kapitālu, patiesībā to nav nemaz centušies iegūt...
[User Picture]
From:[info]dejavu
Date:16. Aprīlis 2015 - 21:25
(Link)
Ehm... kads socialajam kapitalam sakars ar 'seju'? Socialais kapitals nav popularitate vai slava. Socialais kapitals vairak ir atbalsta limenis, ko tu vajadzibas gadijuma vari iegut no apkartejiem. Lai gan slavenajiem varbut ir vieglak to sev nodrosinat, bet viniem ir ari lielaks 'negativais' socialais kapitals - t.i. cilveku skaits, kas viniem gribetu nodarit ko nelagu.
[User Picture]
From:[info]honeybee
Date:17. Aprīlis 2015 - 08:12
(Link)
oh, šito terminu reklāmisti izmanto drusku savādāk acīmredzami :) Bet enīvej nav jābūt slavenam, lai kāds gribētu nopirkt tavu seju/vārdu/tekstu.
[User Picture]
From:[info]putnupr
Date:16. Aprīlis 2015 - 21:37
(Link)
Sociālais kapitāls ir tas pats, kas blats (c) F. Rajevska
honeybee -

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi


> Go to Top
Sviesta Ciba