Aprīlis 13., 2015


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
11:18

(24 teica | man šķiet, ir tā...)

Comments:


[User Picture]
From:[info]honeybee
Date:13. Aprīlis 2015 - 12:08
(Link)
man ir bail no mākslinieku veikaliem :) Varbūt atrisināt problēmu vienkāršāk un paņemt Faber-Castell PITT pasteļzīmuļus?

http://www.dickblick.com/products/faber-castell-pitt-pastel-pencil-sets/
[User Picture]
From:[info]lara
Date:13. Aprīlis 2015 - 12:13
(Link)
var paņemt izmēģinājuma, un pārliecināties, ka vispār patīk ar tādiem darboties. un tad, ja patiešām iepatīkas, tad ņemt ko nopietnāku.
es neesmu ar šiem konkrētajiem mēģinājusi zīmēt, tāpēc nemāku teikt, vai tie ir forši.

varbūt kādā pavasara vakarā varam arī sarunāt, ka Tu atbrauc pie manis, paņem līdzi savus zīmuļus, es varētu Tev iedot savu lielo pasteļu pārpalikums un Tu riktīgi izplosies. Tad Tev būs skadrs, vai paīk un vai ir vērts šajā procesā ieguldīties. Ko saki?
[User Picture]
From:[info]honeybee
Date:13. Aprīlis 2015 - 12:30
(Link)
yeah, nu, bērni tāpat apēdīs, mierīgi var ņemt izmēģinājuma :D

pavasara vakari izklausās skaisti un nereāli :( tb es riktīgi gribētu, bet es nezinu, kad man izdosies kko tādu ieplānot.
[User Picture]
From:[info]lara
Date:13. Aprīlis 2015 - 12:40
(Link)
es arī domāju, ka Tu mierīgi vari iet uz mākslinieku veikalu un lūgt, lai viņi Tev ko labu iesaka. tāpēc jau tur tie pārdevēji ir, lai dotu labus padomus. turklāt vēl pasteļiem svarīgs ir arī papīrs. vajgad tādu mīkstu, graudainu, bet, atkarībā no pasteļu veida, tas graudainums var būt izteiktāks vai mazāk izteikts. veikalā tev varētu ieteikt labu kombināciju, lai ir viegli un forši zīmēr. uz parastā paīra ar pasteļiem nav forši.
vēl lielsika lieta pastelim ir tonēti papīri. visādi pelēcīgi, bēšīgi, arī tumši papīri ir super. zīmējumam uzreiz ir tāds kā pamattonis, noskaņa. zīmējums uz tāda papīra arī labāk izceļas. balts fons pastelim ir nu tā... krāsas izskatās nespodras. vismaz es savā laikā zīmēju tikai uz toņpapīriem.
[User Picture]
From:[info]honeybee
Date:13. Aprīlis 2015 - 12:43
(Link)
*nopūta*

labi, labi, tev laikam taisnība, papīru pareizo es visticamāk pati neizvēlēšos.
[User Picture]
From:[info]mazaa_mija
Date:13. Aprīlis 2015 - 12:16
(Link)
nu beidz – bail! kaut vai tas mazais veikaliņš uz Lāčplēša ielas pagalmā pirms Topiņa, tur noteikti var pamēģināt, un tur es esmu gājusi un prasījusi visādus dīvainus jautājumus, un mēs korķējām vaļā burkas un mēģinājām saprast, ko man vajag, parasti tur nav cilvēki un var riktīgi izņemties
[User Picture]
From:[info]honeybee
Date:13. Aprīlis 2015 - 12:29
(Link)
jā, nu tieši tāpēc man arī ir bail :) džīzas, es tur atnāku un izskatos pēc tāda muļķa un no manis vēl sagaida, ka es mācēšu ķēpāties un novērtēt, vai šitā ķēpāšanās man patīk vai ne (lai arī man defoltā nepatīk ķēpāties, kad cilvēks lūr pār plecu)
[User Picture]
From:[info]mazaa_mija
Date:13. Aprīlis 2015 - 12:38
(Link)
bet tas taču tāpat kā ar kurpēm – tu uzvelc vienu un staigā pa to veikalu kā klibs ķēms, bet nepamēģināsi nesapratīsi – vai tikai patīk vai arī spiež :)
[User Picture]
From:[info]honeybee
Date:13. Aprīlis 2015 - 12:39
(Link)
nu ar kurpēm ir savādāk, ibo par to mani neuztrauc, ka es izskatos pēc kliba ķēma :D
honeybee -

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi


> Go to Top
Sviesta Ciba