Aprīlis 3., 2015


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
11:06

(28 teica | man šķiet, ir tā...)

Comments:


[User Picture]
From:[info]honeybee
Date:3. Aprīlis 2015 - 11:50
(Link)
Nēnu jā, protams, tb tajā brīdī, kad tu jau esi *sācis* domāt, protams, ka ir dafiga krutāk advancēties līdz līmenim, kurā tu vairs tik šausmīgi nefeilo (kaut vai tāpēc, ka tad, kad tu nefeilo, tu dabū arī kaut kāda augstāka līmeņa pieredzi system 1 izmantošanā, vārdu sakot, awesome shit)

Bet, ja cilvēks mierīgi dzīvojas nedomājot, un tu zini, kāds tur ir learning curve starp "whatever, what happens, happens" un "whoa, manas sistēmas darbojas perfektā tandēmā", pie tam gan jau nav tā, ka visi to tandēma kvalitāti arī sasniedz, tad sanāk tāda kā cilvēku čakarēšana.

Bet es jau atkal pārāk daudz domāju. :D
[User Picture]
From:[info]mindbound
Date:3. Aprīlis 2015 - 12:01
(Link)
Tandēma kvalitātes sasniegšana arī nejauši izvēlētā gadījumā ir ļoti tāls mērķis, un pēc ~7 gadu iešanas uz to es aptuveni saprotu, cik tāls; tas pats attiecas uz learning curve, kas lielākoties līdzinās vecajam jokam par EVE Online.

No otras puses, ne jau visiem ir jākļūst par meistariem, pasaule būtu ļoti citāda uz vēlamo pusi pat tad, ja visi homosapieni būtu apguvuši šo lietu pašus elementārākos pamatus.
[User Picture]
From:[info]honeybee
Date:3. Aprīlis 2015 - 12:04
(Link)
jess, es varētu sist sliņķus ar devīzi "for the world! for humanity! the needs of many are more important then the suffering of, well, YOU!"
[User Picture]
From:[info]mindbound
Date:3. Aprīlis 2015 - 12:08
(Link)
honeybee -

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi


> Go to Top
Sviesta Ciba