Augusts 19., 2014


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
09:52
Hugo balvas, atskaite (sev un kam vēl tas varētu interesēt):

Best Novel: Ancillary Justice by Ann Leckie - Woohoo! Tiešām izcils gabals, pelnīta balva, apvieno visu, kas man patīk SF (zinātne+emocijas+filosofiskais elements+space opera+tikko jaušams pasauss humors+nedaudz poētikas)
Best Novella: “Equoid” by Charles Stross - Nnnnu, es būtu devusi Valentes Six-Gun Snow White, bet principā arī šādi ir okei. (Valente ir forša, bet nav labākā ever, Stross droši vien priekš Strosa ir pārsteidzoši lasāms)
Best Novelette: “The Lady Astronaut of Mars” by Mary Robinette Kowal - oh come on. "The truth of fact, the truth of feeling" bija daaaaudz labāks. Un Kovāla(?) ir rakstījusi arī daaaaudz labākus tekstus.
Best Short Story: “The Water That Falls on You from Nowhere” by John Chu - vēl viens meh. No visiem īsajiem stāstiem šis man patika vismazāk.
Best Related Work: “We Have Always Fought: Challenging the Women, Cattle and Slaves Narrative” by Kameron Hurley (A Dribble of Ink) - neesmu lasījusi
Best Graphic Story: “Time” by Randall Munroe (xkcd) - awww :) Ņemot vērā to, ka The Saga Hugo dabūja pagājšgad, šis ir visnotaļ pelnīti un ok.

Pārējos var apskatīt šeit, par tiem man nav, ko teikt, jo nezinu.

(7 teica | man šķiet, ir tā...)

Comments:


[User Picture]
From:[info]martcore
Date:19. Augusts 2014 - 10:52
(Link)
arī the saga lasi? )
[User Picture]
From:[info]honeybee
Date:19. Augusts 2014 - 10:55
(Link)
Nu, līdz ar Hugo sāku, es pagājšgad visu briesmīgi noluņoju un neiedziļinājos. Bet līdz ar Saga vispār sāku komiskus lasīt :)
[User Picture]
From:[info]martcore
Date:19. Augusts 2014 - 10:59
(Link)
naša ģevočka!
[šajā vietā es cīnos ar māniju ieteikt cilvēkiem lasīt fables, un šoreiz atkal neuzvarēju]
[User Picture]
From:[info]honeybee
Date:19. Augusts 2014 - 11:03
(Link)
jā, fables man ir sarakstā, es vienu no viņiem lasīju, patika, bet viņu ir tik daaaaaudz tagad :) un es nevaru saprast, vai vispirms gribu komiksu lasīt, vai spēlīti spēlēt. #firstworldproblems
[User Picture]
From:[info]martcore
Date:19. Augusts 2014 - 11:08
(Link)
hronoloģiski spēle ir pirmā, un pēc noskaņas arī labāk no sākuma geimu, man liekas
From:[info]simbel
Date:22. Augusts 2014 - 04:01
(Link)
Kur tu atrodi lasīt tos nominētos stāstus?

Grāmata pasūtīta, skatos, ka norāvusi visas sci-fi balvas šogad, gaidu ar nepacietību :)
[User Picture]
From:[info]honeybee
Date:22. Augusts 2014 - 08:08
(Link)
Nu, es esmu gudrinieks, man ir WorldCon supporting membership, kas dod iespēju balsot par Hugo (godīgi iegādāta jau iepriekš, lai pavisam lēti). Un, lai es varētu pilnvērtīgi nobalsot, man piesūta "hugo voter's packet", kas satur visus balsojamos darbus (vai atsevišķos gadījumos to paraugus - šogad, piemēram, no visa saraksta bija noskopojušies 4 gab.), bet toties Grimnoire Chronicles bija atsūtītas visas trīs, lai es spētu adekvāti novērtēt 3. daļu, un Wheel of Time arī ir viss, čtob malo ņepakazalosj).

That said,no īsajiem stāstiem liela daļa ir lasāmi online par brīvu.
honeybee -

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi


> Go to Top
Sviesta Ciba