Augusts 19., 2014


[info]honeybee09:52
Hugo balvas, atskaite (sev un kam vēl tas varētu interesēt):

Best Novel: Ancillary Justice by Ann Leckie - Woohoo! Tiešām izcils gabals, pelnīta balva, apvieno visu, kas man patīk SF (zinātne+emocijas+filosofiskais elements+space opera+tikko jaušams pasauss humors+nedaudz poētikas)
Best Novella: “Equoid” by Charles Stross - Nnnnu, es būtu devusi Valentes Six-Gun Snow White, bet principā arī šādi ir okei. (Valente ir forša, bet nav labākā ever, Stross droši vien priekš Strosa ir pārsteidzoši lasāms)
Best Novelette: “The Lady Astronaut of Mars” by Mary Robinette Kowal - oh come on. "The truth of fact, the truth of feeling" bija daaaaudz labāks. Un Kovāla(?) ir rakstījusi arī daaaaudz labākus tekstus.
Best Short Story: “The Water That Falls on You from Nowhere” by John Chu - vēl viens meh. No visiem īsajiem stāstiem šis man patika vismazāk.
Best Related Work: “We Have Always Fought: Challenging the Women, Cattle and Slaves Narrative” by Kameron Hurley (A Dribble of Ink) - neesmu lasījusi
Best Graphic Story: “Time” by Randall Munroe (xkcd) - awww :) Ņemot vērā to, ka The Saga Hugo dabūja pagājšgad, šis ir visnotaļ pelnīti un ok.

Pārējos var apskatīt šeit, par tiem man nav, ko teikt, jo nezinu.

Read Comments

Reply


No:
Lietotājvārds:
Parole:
(komentārs tiks paslēpts)
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
honeybee - Komentāri

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi


> Go to Top
Sviesta Ciba