Jūlijs 11., 2014


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
14:48

(27 teica | man šķiet, ir tā...)

Comments:


From:[info]spic
Date:11. Jūlijs 2014 - 15:02
(Link)
Jā, sure. Man atriebīgajos miroņos jaunvārdi/īpašvārdi reizēm likās smagnēji un neharmoniski (varbūt vien viņu bija pārāk daudz), tapēc tas varētu būt interesants variants, ko izmēģināt.
[User Picture]
From:[info]honeybee
Date:11. Jūlijs 2014 - 15:05
(Link)
Oj, nē, es domāju tipa izmantot reālu cilvēku vārdus un uzvārdus, kas visi sastopami vienā un tajā pašā kontekstā. Nu tipa "Vecais burtnieks Godmanis sadeva pa ļocku jaunajam iznirelim Sprūdžam", bet 1) darbs nav politiska parodija 2) tas notiek honest-to-earth alternatīvajā pasaulē.

*visi uzvārdi mainīti, lai nenoskaustu oriģinālo ideju
From:[info]spic
Date:11. Jūlijs 2014 - 15:31
(Link)
Man traucētu lasīt honest-to-earthu drabu, kurā figurētu, teiksim, noslēpumainais tehnikas ķibinātājs Grebstelis — lasot, visu laiku būtu sejas priekšā oriģināls, radot tēlam kādas pavisam konkrētas asociācijas (kas, visdrīzāk, būtu pilnīgi savādākas, nekā Tu esi vēlējusies pasniegt).

Un vispār, tas būs cop-outs — tā vietā, lai veiktu rakstnieka darbu, trāpīgi aprakstot tēlus, mēģināt izbraukt uz reālajām dzīvo ļaužu asociācijām.

Plus lieki skandāliski aizvainojumi no šiem ļaudīm "tas bija neglīti, turklāt es nemaz tāds neesmu!" — man tas viss izskatās nelāgi.
honeybee -

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi


> Go to Top
Sviesta Ciba