Oktobris 14., 2013


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
15:28 - non sequitur, vnk ziņkārojos

(49 teica | man šķiet, ir tā...)

Comments:


From:[info]augsne
Date:14. Oktobris 2013 - 17:06
(Link)
Jā, bet ko tad, ja vienam tā asā reakcija ir uz lūpām, kas nokrāsotas, bet otram - tieši uz lūpukrāsas trūkumu. :) Smakas jau arī vienam nepatīk tādas, otram šitādas, grūti izdarīt tā, lai būtu "smuki" visiem, tāpēc droši vienīgais, kuram vari spēt izdabāt, esi tu pats - citi galu galā var izvēlēties ar tevi nedraudzēties. :D Es esmu droši vien viens no tiem cilvēkiem ar tām ciešanām par citu cilvēku izskatu, bet mācos riebumā novērsties. :D Tas gan nav tiešā veidā par to, kā cilvēks ir sataisījies, man vienkārši liekas, ka es pēc vizuāliem parametriem vai to salikumiem atpazīstu cilvēkos "ļaunumu", un tas nav smuki, es no tā ciešu. :D
From:[info]augsne
Date:14. Oktobris 2013 - 17:08
(Link)
Šis tātad atbilde uz to komentāru augstāk, kaut ko saspiedu šķērsām. :)
[User Picture]
From:[info]honeybee
Date:14. Oktobris 2013 - 17:11
(Link)
nu, tā man šķiet, ir cita kategorija, vismaz es nevaru iztēloties, kā kādu, kurš izskatās Neglīts Un Ļauns, kosmētika/tās trūkums varētu izlabot. pat tajos kinozvaigžņu ar/bez kosmētikas salīdzinājumos ļoti reti ir tā, ka mainās pats priekšstats par cilvēku
From:[info]augsne
Date:14. Oktobris 2013 - 17:27
(Link)
Tas gan. Es droši vien tajā visā vairāk reaģēju uz grimasēm, ķermeņa valodu, jo tie cilvēki mēdz būt gan galīgi nošņurkuši, gan tādi, kuri redzami ļoti centušies, "lai būtu smuki". Tieši tas pats ar skaistumu cilvēkos, kad varu stulbi tramvajā blenzt uz kādu aiz sajūtas, ka neko skaistāku dzīvē neesmu redzējusi - arī cilvēki, kas ārēji pārstāv visus iespējamos (ne)sakoptības līmeņus. Bet mainīt arī tāda veida izskatu ir iespējams - to apliecina kaut vai tas, cik ļoti mainās cilvēka ķermeņa valoda un grimases, kad viņam mainās emocionālais fons dzīvē, bet es taču nevaru pieprasīt "ļaunam cilvēkam" uz ielas, lai uztaisa bērnu, sāk iet terapijā vai kā citādi būtiski maina savu dzīvi. :) Varbūt mērogi atšķiras tajā, ko varetu pieprasīt, bet principā lielu atšķirību neredzu tajā, vai nāku klajā ar šādām prasībām vai ar prasību, lai kaimiņienes lūpas vienmēr būtu krāsotas.
From:[info]augsne
Date:14. Oktobris 2013 - 17:47
(Link)
Jā, nu, laikam tas, par ko es te mēģinu izteikties ir tas, ka man liekas, ka cilvēki, tā vietā, lai iemācītos dzīvot pasaulē tādā, kāda tā ir, iztērē milzumu enerģijas pārdzīvojumos par to, kāda pasaule ir ārpusē un centienos to mainīt. Kā man ir jārēķinās, ka tramvajos un uz ielas būs tie "ļaunie cilvēki", tā Tev jārēķinās, ka būs pārsmaržojušās kundzītes un vēl kādam - ka būs dāmas, kuras lieto par daudz/par maz kosmētikas. Tas, protams, neizslēdz, ka var mēģināt ar otru runāt, "vai, lūdzu, nevarētu šitā", bet arī jāpieņem, ka otram ir visas tiesības "nevarēt". Bet, manuprāt, mēs varam diezgan lielos mērogos izvēlēties pasauli, kurā dzīvot, paši, nespiežot citus mainīties.
[User Picture]
From:[info]honeybee
Date:14. Oktobris 2013 - 17:48
(Link)
Aha, mans kretinējošais moments ir tas, ka cilvēki SKATĀS, zin itkā varētu neskatīties :)
From:[info]augsne
Date:14. Oktobris 2013 - 17:50
(Link)
To viņi dara gan, ij sarunas promenādē noklausās. :D
[User Picture]
From:[info]dejavu
Date:14. Oktobris 2013 - 19:55
(Link)
O, man mainās gan priekšstats. Es nekad neteikšu, ka kāda aktrise vai vēl kāda populāra dāma ir glīta (manā subjektīvajā viedoklī), ja nebūšu arī kādu bildi bez make-up redzējusi. Jo patiesi skaistam cilvēkam būtu tā kā jābūt skaistam arī bez make-up.

Man pašai patīk gan seju "izkrāsot", jo, diemžēl, tādiem bāliķiem kā man tas ir vienīgais veids, kā neizskatīties hroniski diloņslimam un izvairīties no nevajadzīgiem līdzjūtīgiem jautājumiem.

[User Picture]
From:[info]honeybee
Date:14. Oktobris 2013 - 20:04
(Link)
nēnu par glītumu jā, man šķiet, ka mēs vairāk par "skaistums nāk no iekšām" izpratnē aizrunājāmies. nu tb tās, kas ar kosmētiku izskatās pēc jauka cilvēka, generally tādas izskatās arī bez, un tās, kas ar kosmētiku izskatās "skaista-bet-nenāc-man-klāt", to pašu "nenāc-man-klāt" generally saglabā arī bez. ar izņēmumiem, protams.

abet es, abet es bez kosmētikas izskatos dafiga labāk nekā ar :D
honeybee - non sequitur, vnk ziņkārojos

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi


> Go to Top
Sviesta Ciba