Marts 8., 2011


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
10:51
Bet mums ar bērniem, uz skolu/bd ejot, vienmēr pretī nāk "onkulītis" - tāds kungs ap 50, kas kaut kādā brīdī bija mūs ievērojis, pamazām sāka sveicināt un tagad laiku pa laikam apdāvina bērnus ar visādiem saldumiem. Sīkajai viņš šausmīgi patīk un viņa vienmēr prasa, vai onkulītis būšot, un vispār uzskata viņu par labāko rīta sastāvdaļu. A es katru reizi šūpojos starp "nevar tak bērniem ierādīt, ka drīkst pieņemt saldumus no svešiem onkuļiem" un "cik šausmīga būtu šī pasaule, ja mēs nepieņemtu negaidītas sirsnības izpausmes no nepazīstamiem cilvēkiem/atgrūstu viņus imagināru slikto cilvēku dēļ".
Palieku pie otrā.

(6 teica | man šķiet, ir tā...)

Comments:


[User Picture]
From:[info]sirdna
Date:8. Marts 2011 - 12:03
(Link)
man tas pats ar to sirsnību.

Tikko man sāk tuvoties meitene, daiļa kā puķe, un, kautri smaidot, uzsāk:"Šodien mēs jums piedāvājam...", kad es nobrēcos NĒ! un bēgu prom. Reflekss.

Pat tad, kad Drogu kasē man vienreiz piedāvāja dušas želeju, ko man tiešām vajadzēja, bet es biju aizmirsis nopirkt, es pateicu NĒ! un mazgājos ar sievas šampūnu.

Es, tātad, izvēlos neņemt "īpašās dāvanas" no tiem sukulentiem, lai neiesaista savās riebīgajās shēmās.
[User Picture]
From:[info]honeybee
Date:8. Marts 2011 - 12:18
(Link)
tu ko, gribi teikt, ka onkulītis trīs mēnešus dāvinās bērniem končas un tad piedāvās nopirkt kaut ko no Avon kataloga, ar atlaidīti, tieši jums un bērniņiem?

:D
[User Picture]
From:[info]ravejsledzejs
Date:8. Marts 2011 - 17:07
(Link)
tas būtu visnotaļ interesants pavērsiens ;o)
From:(Anonymous)
Date:8. Marts 2011 - 14:07
(Link)
Mūsu ģimenē ir šāds variants bērniem iemācīts - no svešiem neko ņemt nedrīkst, bet mammas vai tēta klātbūtnē, ja mamma vai tētis atļauj, tad drīkst. ;)
From:(Anonymous)
Date:11. Marts 2011 - 10:38
(Link)
Bērnībā mums bija tāda tante, kuru parasti satikām tramvajā. Pavasaros viņa ļāva savos ceriņu pušķos meklēt laimītes un laiku pa laikam deva mums īrisus. Šai sievietei bijām piešķīruši tādu raganīgu dabu, jo viņa laika gaitā absolūti nemainījās izskata ziņā. Un arī viņas dotās konfektes neuzdrošinājāmies pagaršot. Audzināšana tāda, vai zinies.
[User Picture]
From:[info]honeybee
Date:11. Marts 2011 - 10:43
(Link)
noteikti mamma visas končas apēda!
honeybee -

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi


> Go to Top
Sviesta Ciba