Marts 17., 2003


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
06:43 - vēlreiz par to pašu. bez niknuma.

(38 teica | man šķiet, ir tā...)

Comments:


From:[info]sunday
Date:17. Marts 2003 - 13:41
(Link)
bet kaapeec daudzi nedziivo ar shaadu domu, respektiivi, kaapeec neruupeejas par pieradinaato? vai arii nenoveertee ruupes?
es esmu saapinaata shaadi un taapeec man ir maza veeleeshanaas ruupeeties par nepateiciigu un riebiigu pieradinaato...
From:[info]95
Date:17. Marts 2003 - 13:51
(Link)
un ko noziimee nenoveerteet ruupes? iisti nesapratu, uz ko tas bija domaats. uz pirmo jautaataajumu pati jau arii peedeejaa teikumaa atbildeeji. arii vinji ir saapinaati un kaapeec tad vinjiem buutu jaariikojas savaadaak nekaa pret vinjiem. (kaut gan es nesaprotu kaa var taa riikoties)

lai nu kaa, pieradinaashana shaadaa noziimee - teiksim izvilkshana no kaut kaada skumju briizha/depresijas/whatever, shajaa momentaa man domaat, ka nepaliidz. rezultaataa cilveeks pierod un uzskata, ka sho 'glaabeeju' bezmaz par svariigaako visaa pasaulee, vieniigo, kas var paliidzeet jebkaadaa situaacijaa. un no shaada viedoklja skatoties - pagriezt vinjam muguru, kaut gan noteikti ir pagaajis laiks kameer vinjsh ir ljaavies vai pat pretojies pieradinaashanai, ir vienkaarshi cuuciski..

nezinu, tagad peec kaada laika, kad sanaacis veiksmiigi atradinaaties, man domaat, ka no jebkaada skumju briizha tikai cilveeks pats var tikt aaraa. sliktaakajaa gadiijumaa ar mazu paliidziibu. bet nekaadaa gadiijumaa ar paarspiileetu un uzspiestu paliidziibu, kas noved vien pie nelaimiigas miilestiibas, neizdevushaas draudziibas vai nu kaa tamliidziiga. vai arii tad, ja tevi izvelk kaads, kas ir tev liidziigs uz kuru tu vari skatiities nevis no lejas vai nu augshas, bet tieshi pretii..
From:[info]sunday
Date:17. Marts 2003 - 13:56
(Link)
katram pasham vajag tikt araa no savas bedres. jo nekad nezini vai taa roka, pie kuras piekjeries nav proteeze
From:[info]95
Date:17. Marts 2003 - 14:02
(Link)
pasham par sevi bez jebkaadas aareejas ietekmes tas ir lielaakoties neiespeejami. aareejs gruudiens ir vajadziigs (pieljauju. arii lielaakoties, bet nav paarlieciiibas, ka vienmeer) - cits jautaajums vai tas ir kaads cilveeks, kaada darbiiba, kaada vieta vai veel kas cits.

nezinu kaa citiem, bet no pieredzes varu teikt, ka shaadas rokas kuras stiepjas pretii tiek apluukotas ar lielaam shaubaam un neuzticiibu. un nekas negrauj ticiibu cilveekiem, kaa tas, ka tad, kad tev ir slikti tu tomeer notici tai rokai, tevi pieradina un tad atgruuzh (un te vienalga kaadu iemeslu deelj).

aptuveni taa. viss, kas pateikts jau pirmajaa teikumaa - ir jaabuut atbildiigam, par to ko esi dariijis :)
honeybee - vēlreiz par to pašu. bez niknuma.

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi


> Go to Top
Sviesta Ciba