Marts 17., 2003


[info]9513:51
un ko noziimee nenoveerteet ruupes? iisti nesapratu, uz ko tas bija domaats. uz pirmo jautaataajumu pati jau arii peedeejaa teikumaa atbildeeji. arii vinji ir saapinaati un kaapeec tad vinjiem buutu jaariikojas savaadaak nekaa pret vinjiem. (kaut gan es nesaprotu kaa var taa riikoties)

lai nu kaa, pieradinaashana shaadaa noziimee - teiksim izvilkshana no kaut kaada skumju briizha/depresijas/whatever, shajaa momentaa man domaat, ka nepaliidz. rezultaataa cilveeks pierod un uzskata, ka sho 'glaabeeju' bezmaz par svariigaako visaa pasaulee, vieniigo, kas var paliidzeet jebkaadaa situaacijaa. un no shaada viedoklja skatoties - pagriezt vinjam muguru, kaut gan noteikti ir pagaajis laiks kameer vinjsh ir ljaavies vai pat pretojies pieradinaashanai, ir vienkaarshi cuuciski..

nezinu, tagad peec kaada laika, kad sanaacis veiksmiigi atradinaaties, man domaat, ka no jebkaada skumju briizha tikai cilveeks pats var tikt aaraa. sliktaakajaa gadiijumaa ar mazu paliidziibu. bet nekaadaa gadiijumaa ar paarspiileetu un uzspiestu paliidziibu, kas noved vien pie nelaimiigas miilestiibas, neizdevushaas draudziibas vai nu kaa tamliidziiga. vai arii tad, ja tevi izvelk kaads, kas ir tev liidziigs uz kuru tu vari skatiities nevis no lejas vai nu augshas, bet tieshi pretii..

Read Comments

Reply


No:
Lietotājvārds:
Parole:
(komentārs tiks paslēpts)
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
honeybee - Komentāri

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi


> Go to Top
Sviesta Ciba