Februāris 25., 2010


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
16:10

(19 teica | man šķiet, ir tā...)

Comments:


[User Picture]
From:[info]anonymous
Date:25. Februāris 2010 - 16:25
(Link)
Ai, žēl, ka man bija jātinas prom, lai gan liela jēga tāpat no tā visa nebija. Tas par tām cenām bija lieliski - īpaši zinot, ka Apple, piemēram, savam iPad grasās ieviest līdzīgu cenu modeli kā iTunes mūzikas veikalā mūzikas failiem: noteikt fiksētu cenu, piemēram, 10 USD (kas nebūt nav papīra grāmatas cena!)
[User Picture]
From:[info]markizs
Date:25. Februāris 2010 - 16:32
(Link)
nu amazōnis cik saprotu par ebūkiem prasa tikpat daudz cik par parastajiem, un kad kaut kur pamēģina kaut ko nomazina't tad lielās izdevniecības uzreiz sāk spuroties.
[User Picture]
From:[info]honeybee
Date:25. Februāris 2010 - 16:40
(Link)
Ja pareizi saprotu, amazonis ir piežmiegts mākslīgi nepazemināt cenu tām grāmatām, kuras pārdod izdevēji (t.i., ja izdevējs saka "iekasējiet piecpadsmit dolārus", tad amazonis nevar pazemināt cenu līdz 9.99), un tas ir pareizi da normāli, jo katram izdevējam ir sava izcenojuma stratēģija. Bet tur jau ir n-tās grāmatas par zemākām/akcijas cenām, plus n-tās grāmatas praktiski par velti.

Un viņiem jau tā tirgus situācija ir kardināli atšķirīga - t.i., visi, kas gribēja, Kindli jau ir iepirkuši, t.i., sunim jau pārkāpts. Atšķirībā no mūsējiem (arī manis).
[User Picture]
From:[info]honeybee
Date:25. Februāris 2010 - 16:36
(Link)
Es vispār pie K. runas lielākoties sēdēju ar žokli grīdā un domāju, vai nu viņa muļķe (tipa tak nē?) vai visus pārējos par muļķiem uzskata.

Par to Apple fiksētās cenas modeli neznez - manuprāt, viņi varētu būt mācījušies no Amazon/Macmillan kašķa, kurš nenāca par labu nevienai iesaistītajai pusei.
honeybee -

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi


> Go to Top
Sviesta Ciba