Novembris 27., 2009


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
12:27
Ir grāmatas (piemēram, "Krēsla"), kas radītas tam, lai tās lasītu pohainās dienās, kad tev, cilvēkam, liekas, ka tu esi pilnīgs sūds un tādāgarā. Ņe ta lai galvu nepārpūlētu, ņe ta lai saprastu, ka ne tu vienīgais sūds. :)

"Oh, that's right," he realized.
un
"How do you do that?" I asked in amazed irritation.
un
I kept walking, sloshing angrily through the rain. But he was next to me, easily keeping pace.

Pārsteidzošā kārtā mani pat nekaitina, t.i., tad, kad es aptvēru, ka viņa šitā raksta, man tas sāka šķist tā ļaunpriecīgi patīkami.

P.S. Reku šeku vesela kaudze ar Tomiem Sviftijiem.

P.P.S. Valdos, lai neņirgtu skaļi:

"What?" I wasn't sure what he was getting at.
"Do you want a ride to Seattle?"
"With who?" I asked, mystified.

(9 teica | man šķiet, ir tā...)

Comments:


[User Picture]
From:[info]barvins
Date:27. Novembris 2009 - 13:44
(Link)
Visu paskaidro divreiz, lai pat pohaiņiem būtu skaidrs, a čom reč.
[User Picture]
From:[info]honeybee
Date:27. Novembris 2009 - 13:48
(Link)
Vai ne :) Pilnīgs relakss
[User Picture]
From:[info]lord_andrey
Date:27. Novembris 2009 - 16:50
(Link)
popularitāte šim šedevram mūsu valstī varētu labāk būt izskaidrojama ar to, ka praktiski katrs otrais mūsu valsts iedzīvotājs jūtas kā sūds... es ticu, ka liela daļa no viņiem nekļūdās...
[User Picture]
From:[info]honeybee
Date:27. Novembris 2009 - 16:52
(Link)
Nu, pohas noņem eleganti, tā ka es balsoju par šo atribūtu :)
[User Picture]
From:[info]melora
Date:27. Novembris 2009 - 19:11
(Link)
Noskatījos mazu gabaliņu no "New Moon" filmas. Galvenās varones monologs vienkārši ideāls: I know I'm hurting you... It's killing me... Maybe you could, like, give me some time or something...
[User Picture]
From:[info]magnolia
Date:27. Novembris 2009 - 23:32
(Link)
ja Krēslā iebrauc bez profesionālo rakstnieku kriticisma, tā ir baigā štelle.bet Tev tas nespīd un tādēļ man Tevis mazliet žēl:)
[User Picture]
From:[info]honeybee
Date:27. Novembris 2009 - 23:54
(Link)
Jānubriesmīgi vai ne, tipa "profesionālie rakstnieki" līdz ar spēju atpazīt klibu stilu zaudē pilnīgi jebkādu spēju uztvert pārējos grāmatas aspektus, tā? (Tu biji gaidījusi, ka es būšu tik gudra un rakstīšu "pēc būtības" par grāmatu, kuru neesmu izlasījusi un līdz ar to nezinu, kā tiks atrisināti raksturi/sižeti un citas "iebraukšanas" lietas?)
[User Picture]
From:[info]magnolia
Date:28. Novembris 2009 - 00:09
(Link)
nē, es vispār neko negaidīju.:P bet, ja nu jākasās.. cik Tevi atceros , Tu vienmēr sevi pasniedzi kā "baigo" dzejnieci un rakstnieci...kura par TO visu zin. varbūt zini ar. bet nevajag māt sūdīgā virzienā par grāmatu, kas nav lasīta. to nav uzrakstījusi profesionāle..taču tā daudziem sagādā prieku un iedvesmo, un arī pārmaina dažas attieksmes un vērtības,un, jā, dod spēku.
kamēr dažs labs profesionālis gadiem ņemas, bet neko tādu nav izspiedis.:)
[User Picture]
From:[info]honeybee
Date:28. Novembris 2009 - 00:29
(Link)
1. Es par šo grāmatu izteicos teikumu līmenī, par ko ir iespējams spriest, arī izlasot daļu no grāmatas (ir arī tādi stila elementi, par kuriem nevar, bet tas ir cits stāsts un par to arī neko neesmu teikusi).
2. WTF par to, kā es sevi pasniedzu? Tbš ja es sevi pasniegtu kā santehniķi, kas mūžā izlasījis divas grāmatas, tad mani izteikumi par "Krēslu" būtu okei?
3. Vot kā reiz par spēku un vērtībām es izteicos pozitīvi - pohas noņēma konkrēti ;) Bet kāds tam sakars ar stilu? Tas, ka grāmata ir dižpārdoklis attieksmes, vērtības un Visu Dzīvi mainoša, uzreiz nozīmē, ka par to tikai labu var teikt?

Un, starp citu, kāpēc tu Meijeri par profesionāli neuzskati? Cik zinu, viņa visu šito rakstīja tieši tā, kā jebkurš cits rakstnieks, un publicēja arī tieši tāpat.

(Un nē, es sevi neuzskatu par "profesionālu rakstnieku". Es cenšos "strādāt profesionāli", t.i., imitēt šādu rakstnieku darbu cerībā sasniegt profesionālu rezultātu, bet tas nav viens un tas pats. Bet pieļauju, ka tu jau visu par mani esi pati izdomājusi un nav jēgas censties tev kaut ko iestāstīt.)
honeybee -

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi


> Go to Top
Sviesta Ciba