Maijs 25., 2006


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
17:40

(74 teica | man šķiet, ir tā...)

Comments:


[User Picture]
From:[info]vistu_zaglis
Date:25. Maijs 2006 - 23:50
(Link)
Jūda darīja to, kas ir jādara. Visi, protams, tagad gudri spļaut sejā, bet ja nu reiz Jēzuliņš postulēja, ka these scenes are scripted, tad viņam var pārmest ne vairāk, kā jelkuram citam statistam.

Vei, skat, pamostos ļoļikam sirdsapziņa un cauri; plakal božij plan un atkal jādomā, kā vēl Dieva Dēlu nobendēt, lai tauta laimīga būtu, ij grēkāzis brīvprātīgs atrastos.

Tā ka Jūdam respect.

/Sorr, es te improvizēju, pie kam gan jau kāds to pirms manis ir minējis; lauznis bija citu commentus lasīt/

Un vēl - kāda nozīme naudai; šajā situācijā 2 graši no 20,000 nekādi neatšķiras. Tāpat šaize sanāca konceptuāla.
[User Picture]
From:[info]honeybee
Date:26. Maijs 2006 - 07:56
(Link)
Naudai gan varētu būt nozīme.
Piemēram, viens no galvenajiem iemesliem, kamdēļ mēs ar mana bērna tēvu pašķīrāmies, bija tāds, ka (ermm, kā lai to pieklājīgāk formulē) es nevarēju uzturēt gan bērnu, gan viņu. Tātad - būtībā lauzu neizteiktu solījumu viņam un, kas daudz sāpīgāk, arī bērnam.
Ja runa būtu par nelielu naudas summu vai, precīzāk, nelielu vērtību šai naudas summai (piemēram, pietrūkst veļasmašīnas līzingam un veļa jāmazgā ar rokām), tad tas būtu diezgan nejauks gājiens. Nezinu, vai akurāt nodevība, bet nejauki.
Bet, tā kā runa bija par to, vai bērns maina pamperi 1x dienā vai 2-3x dienā un vai es kādreiz apēdu arī kaut ko normālu vai pārtieku tikai no koncentrātu zupiņām (bērna ēdienkarte sastāvēja no piena), tad šī lēmuma pieņemšana bija diezgan vienos vārtos - vēl ņemot vērā citus blakus faktorus.

Vārdu sakot, nauda nav vērtību skalas augšgalā tikai tad, kad naudas pietiek :) Bet pienāk kāds punkts, kurā nauda iegūst lielāku vērtību nekā (piemēram) mātes vēlme sagādāt bērnam jauku un "pareizu" bērnību.

Katrā ziņā oficiālā koncepcija šai konceptuālajai šaizei man šķiet ļoti nepārliecinoša :)
[User Picture]
From:[info]vistu_zaglis
Date:26. Maijs 2006 - 09:03
(Link)
Paga paga... es jau nesaku, ka naudai nav nozīmes vispār, bet gan tikai konkrētajā situācijā, par Jūdu, kam Tas būtu jādara tik un tā, saskaņā ar scenāriju.
[User Picture]
From:[info]honeybee
Date:26. Maijs 2006 - 09:23
(Link)
Nujā ;) Bet tas jau ir cits stāsts, pēc šī stāsta Jūda ir dabūjis daudz, daudz smagāku lomu kā Jēzus - jo Jēzum vismaz bija dafiga paštaisnuma un tikai vienu brīdi radās sajūta, ka neviens viņu nemīl, bet Jūda dabūja purnā visu nicinājumu.
[User Picture]
From:[info]sleep_talking
Date:26. Maijs 2006 - 10:20
(Link)
esi lasījusi borhesa "trejādo jūdu"?
honeybee -

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi


> Go to Top
Sviesta Ciba