Februāris 10., 2006


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
01:03
vai jūs reizēm jūtaties caurspīdīgi? tā, it kā ādas nebūtu, it kā nekādu masku nebūtu, it kā visi varētu ieskatīties iekšā un pateikt, kad jums pēdējoreiz ir bijis sekss un kad jūs pēdējo reizi raudājāt, un kad jūs pēdējo reizi gribējāt nomirt, izlamāt kolēģi, pieglausties siltam plecam, atraut vaļā šampi un piemiegt ar aci,
apskaut un noskūpstīt pakausi,

un, ja jums tā ir bijis,
kā jūs ar to sadzīvojat?

(11 teica | man šķiet, ir tā...)

Comments:


[User Picture]
From:[info]creature
Date:10. Februāris 2006 - 01:09
(Link)
Nē, varbūt tikai attiecībā pret kādiem konkrētiem cilvēkiem, kad esmu kaut ko "sliktu" izdarījusi.
[User Picture]
From:[info]white_shadow
Date:10. Februāris 2006 - 02:14
(Link)
nē, varbūt retu reizi izdodas pašam sevī ieskatīties - uz pāris sekundēm +/-.

kur ir problēma? ja tev šķiet, ka tevī ir kas tāds, ko citiem nevajadzētu zināt (objektīvi trūkumi/whatever), tad var noņemties ar sevis pilnveidošanu.
ja pieņem, ka daži subjekti var būt noskaņoti izmantot intīma raxtura informāciju pret tevi (ļoti ticami), tad... well, mans instinktīvi "ieraudzītais" atrisinājums sastāv lielākoties no uguns un gaismas ;), varbūt derētu to noformulēt tā - vajag pacelt savu "līmeni" tā, lai būtu pāri jebkādām ikdienā sastopamām briesmām.
[User Picture]
From:[info]honeybee
Date:10. Februāris 2006 - 08:12
(Link)
nu, problēma ir apmēram tāda pati, kādā būtu, ja es kādā rītā konstatētu, ka visas manas drēbes ir caurspīdīgas. ne bailes, ne kauns, bet elementārs mulsums.
[User Picture]
From:[info]white_shadow
Date:10. Februāris 2006 - 12:04
(Link)
Mm, man tomēr šķiet, ka mulsums ir bailes/kauns/vaina vieglā formā. Varbūt nevis pašas šīs sajūtas, bet to iespējamības apziņa. ..vai arī pārsteiguma sekas, hmm.
[User Picture]
From:[info]honeybee
Date:10. Februāris 2006 - 12:22
(Link)
nujā, bet ļoti vieglā, varbūt pat patīkamā formā. nelielās devās visas nepatīkamās emocijas ir baudpilnas.
[User Picture]
From:[info]crescendo
Date:10. Februāris 2006 - 08:39
(Link)
Tāda caurspīdība? Nekad.

Lai gan ņemot vērā, ka es vairumu laika nez kāpēc jūtos neredzama pārdzīvoju pārsteigumu katru reizi, kad izrādās, kāds mani ir pamanījis... kur nu man līdz caurspīdīgumam.
[User Picture]
From:[info]honeybee
Date:10. Februāris 2006 - 09:31
(Link)
man arī kādreiz tā likās. Ko nu es, mani jau tāpat neviens pat nepamana. līdz brīdim, kad atklājās, ka priekšniecība cītīgi seko līdzi manām garastāvokļa svārstībām, apjautājoties, vai viss ir OK... un priecājoties, ka mans skats uz dzīvi ir kļuvis gaišāks. a man vislaik likās, ka Neviens Neredz, Kā Es Ciešu :)
From:[info]plukata
Date:10. Februāris 2006 - 09:44
(Link)
man liekaas ka ar katru gadu caurspiidiigaaks netik es, viss! un tajaas reizees, kad man licies ka Cieshu viens.. vienmeer beigaas kauns.
[User Picture]
From:[info]crescendo
Date:10. Februāris 2006 - 10:21
(Link)
secinājumi ala 'priekšniecība seko līdz' manī izraisa pamatīgu baiļu lēkmi un vēlēšanos kādu laiku izvairīties no sabiedrības.

Hmm, tas laikam atbild uz tavu pirmo jautājumu.
[User Picture]
From:[info]honeybee
Date:10. Februāris 2006 - 10:25
(Link)
Nu, gudri viņi ir vismaz tajā ziņā, ka nebāžas man virsū tad, kad es esmu gatava uzcirst galdā atlūgumu, bet apsveic ar atgriešanos tad, kad viss ir OK. Man tikai drusku biedē tas brīdis, kad kolēģi mani no rīta sāks apsveikt ar labu seksu - jo man šķiet, ka tieši šo parametru jau nu toč var no sejas nolasīt... :D
[User Picture]
From:[info]lago
Date:10. Februāris 2006 - 18:41
(Link)
uz vienas rokas saskaitāmas reizes,kad es varētu teikt, ka man it kā spīd cauri - tad, kad man liek melot. Tie ir tādi baltie, ar mani nesaistītie meli, kaut gan migla ap tiem tāpatiņ ceļas...

Nju. Pēc-laba–seksa seju var redzēt:) Tad acīs ir tāds īpašs spīdums un seja tāda apgaroti laimīga!:) Es domāju, ka tā tam jābūt!
honeybee -

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi


> Go to Top
Sviesta Ciba