Oktobris 29., 2005


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
10:37

(22 teica | man šķiet, ir tā...)

Comments:


[User Picture]
From:[info]honeybee
Date:29. Oktobris 2005 - 13:44
(Link)
nepiekrītu, dikti jau no pirksta izzīsts tas arguments. saasināta attieksme pret kaut ko, mežonība un tumsonība - tas ir sabiedrības drudzis. paaugstināta temperatūra, kas iznīdē "slimību", bet arī novājina organismu. imūnsistēma - tā ir slimības atraidīšana brīdī, kad tā draud pārņemt tevi, bet nevis "dzīšanās pakaļ slimībai ar mērķi to iznīcināt".
t.i., ar homofobiju nav "jācīnās". ir jārada situācija, kurā sabiedrība ir pietiekami droša, ka neaplipināsies ar šo slimību, lai nepievērstu tai uzmanību. ir jārada situācija, kurā cilvēki ir pietiekami domājoši, lai izstrādātu savu vērtību sistēmu, nevis vienkārši bļautu līdzi (jo 10 gudri homofobi, kas katrs savā individuālā veidā var pamatot homofobijas racionālo pamatu, ieslīgstot ilgā un rūpīgā analīzē un minot pretargumentus citu teorijām, nudien ir mazāk bīstami sabiedrībai kā viens stulbs homofobs, kas prot tikai aurot "sitiet pediņus, jo viņi ir pedofili!")
From:[info]makmerfijs
Date:29. Oktobris 2005 - 13:47
(Link)
"...(jo 10 gudri homofobi, kas katrs savā individuālā veidā var pamatot homofobijas racionālo pamatu, ieslīgstot ilgā un rūpīgā analīzē un minot pretargumentus citu teorijām, nudien ir mazāk bīstami sabiedrībai kā viens stulbs homofobs, kas prot tikai aurot "sitiet pediņus, jo viņi ir pedofili!")"

Bljaut skaniigas fraazes ir daudz vienkaarshaak nekaa lauziit galvu lai pamatotu savas negaacijas.
honeybee -

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi


> Go to Top
Sviesta Ciba