Marts 2., 2005


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
18:31

(11 teica | man šķiet, ir tā...)

Comments:


[User Picture]
From:[info]honeybee
Date:3. Marts 2005 - 00:43
(Link)
nu, es noraidu ideju, ka tā varētu būt es, jo es neesmu tik izcila. iespējams, ka pārcilvēks kaut kur jau eksistē, bet man nav informācijas par viņa eksistenci. jā, es lieku cerības (cik nu man tās ir) uz nākotni, bet nezinu, cik lielas cerības un cik tālu nākotni. es tak jau teicu, ka mana ticība cilvēcei ir visai neliela.
[User Picture]
From:[info]barvins
Date:3. Marts 2005 - 01:30
(Link)
Mjā, nudien pesimistiski:)
Bet tu taču vari arī pati kaut nedaudz tuvoties pārcilvēka ideālam. I mean, kas tad darbu darīs, ja ne pac? Jeb tu tik ļoti netici cilvēcei, ka netici arī pati sev (kā cilvēces sastāvdaļai).
[User Picture]
From:[info]honeybee
Date:3. Marts 2005 - 01:36
(Link)
ak, nu kāda atšķirība, vai es tuvojos šim nosaukumam vai ne... protams, ka es to daru savu iespēju/gribasspēka robežās, kas gan man cits atliek (da arī es ticu, ka, jo vairāk cilvēku centīsies, jo drīzāk cilvēce kopumā pietuvosies nākamajai attīstības pakāpei).

sev es kaut cik ticu. reizēm. kad man ir bikucis dzīvotgribas. bet es esmu līdzatbildīga par visiem kretīniem-un-idiotiem, tā ka mana ticība sev nav diez cik pamatota.

un tu tici cilvēcei? vai arī Labajam? pozitīvajam?
[User Picture]
From:[info]barvins
Date:3. Marts 2005 - 01:50
(Link)
E-kā. Tagad jau optimistiskāk:)
Es neticu labajam vai pozitīvajam - tās ir pārāk mainīgas lietas, lai uz tām paļautos. I mean, katram ir savi uzskati par to, kas ir labs vai slikts, bez tam šie uzskati laika gaitā mainās.
Bet vienam gan es ticu - es ticu cilvēces spējai izkulties no nepatikšanām, ko tā pati sev rada. Līdzko problēma kļūst pārāk liela, līdzko ir sasniegta kritiskā cilvēku masa, kas apzinās, ka problēma pastāv, tā problēma tiek atrisināta.
[User Picture]
From:[info]honeybee
Date:3. Marts 2005 - 09:22
(Link)
mhm. tā viš i. kur palika tā sarkanā podziņa? ;)
[User Picture]
From:[info]barvins
Date:3. Marts 2005 - 11:58
(Link)
Tā sarkanā podziņa, kas joprojām nav nospiesta, jo cilvēkiem ir apbrīnojama prasme izvairīties no nepatikšanām?
honeybee -

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi


> Go to Top
Sviesta Ciba